ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.4.2016 | 19:56

Ζηταω πολλα???

Μια κοπελα ψημενη στη ζωη....μαθημενη απο τις δυσκολιες...στηριγμενη στα ποδια της...με δικο της αερα...να με θελησει ετσι οπως ειμαι...για αυτο που ειμαι...χωρις εξωφρενικες απαιτησεις...με απλες επιθυμιες για μια ομορφη και νορμαλ ζωη απο κοινου...με κοινους στοχους φιλοδοξιες και ονειρα...πειτε με τρελο...αλλα δεν θα παψω να πιστευω οτι υπαρχουν τετοιες κοπελες...δεν θα πιστεψω οτι ολες ειναι ζαμανφου...και ζουνε με τους γονεις για ασφαλεια... και πουλανε το σωμα τους για την ασφαλεια την οικονομικη που τους προσφερει ενας λαπας με αυτοκινητο λεφτα και ρουχα...οχι δεν θα πιστεψω οτι ολες ειναι δηθεν και ας την πατησα χοντρα απο μια τετοια...δουλευω 24/7 σαν δκυλος...επιβιωνω αξιοπρεπεστατα...κι οταν αγαπω η ερωτευομαι το κανω αληθινα...δεν πουλω την ψυχη μου....ειμαι τρελος??? Η μηπως ζηταω πολλα???
2
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως αυτή η κοπέλα είναι δίπλα σου αλλά εσύ δεν την βλέπεις?Η μήπως,την είχες βρει αλλά την έκρινες λάθος ή απλά της έριξες άκυρο γιατι δεν σου άρεσε εξωτερικά?Σκέψου και αυτά τα σενάρια πριν αρχίσεις τις απαισιοδοξίες!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon