ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.4.2016 | 19:35

Τοσο καιρο...

Σε ηθελα,αλλα ενα σωρο ατυχεις συγκυριες και απροσπελαστα εμποδια καταφεραν στο απολυτο τιποτα.Με ηθελες.Προφανως σε εβαλα στον παγο αθελα μου.Μιση ευθυνη δικη μου.Μιση δικη σου.Ακομα σε θελω.Για σενα δεν ξερω.Παει τωρα...τωρα ειναι αδυνατον..Να υποθεσω πως δεν το θελαμε τελικα τοσο πολυ για να πετυχει?Να υποθεσω πως ειμαστε ο ορισμος του εγωισμου και της δειλιας?Ισως και της ανασφαλειας?Δεν εχει νοημα να ψαξεις να βρεις...Τι να βρεις και τι να αφησεις...Ισως με εχασες-σε εχασα για τωρα.Ισως ομως και να ανταμωθουνε ξανα οι δρομοι μας κι αυτην τη φορα ειμαστε πιο αποφασιστικοι εχοντας μαθει απο τις βλακειες μας...Ποιος ξερει..
1
 
 
 
 
σχόλια
Εμενα παλι προσωπικη μου αποψη ειναι πως οταν θελεις κατι πραγματικα δε σε σταματαει τιποτα,ουτε οι συνθηκες ουτε οι αναποδιες.Πολυ απλα για τους δικους του λογους ο καθενας δεν ηθελε,το γιατι ειναι αλλη ιστορια και δε θα το μαθει ποτε κανεις.Ας δεχτουμε τα πραγματα οπως ερχονται ,παντα ειναι για το καλυτερο στο τελος.Για καποιο λογο καποιες καταστασεις δεν οδηγουν πουθενα ,σημασια εχει να παιρνεις το μαθημα σου και να συνεχισεις να προχωρας,παντα.
Scroll to top icon