ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.4.2016 | 23:23

Ανεκπλήρωτο-Ντελίριο

Θέλω να της δείξω διακριτικά ότι τη γουστάρω, είμαι ήδη σε σχέση, και δεν θέλω να ρισκάρω να τη χαλάσω, όμως θέλω να το γνωρίζει ότι μου αρέσει. Θέλω να επωφελείται από το γεγονός ότι όταν μου μιλάει, μαγεύομαι τόσο πολύ από όλο αυτό που με κάνει να νιώθω και δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω λέξη από αυτά που μπορεί να μου λέει. Το ξέρω, έχω δαγκώσει τη λαμαρίνα για τα καλά.Δεν θέλω με τίποτα να την παραβιάσω, θέλω να της δείξω με τον πιο αθώο τρόπο > . Και ξέρεις κάτι, εμένα αυτό μου αρκεί. Συνήθως είμαι ο τύπος που γνωστάρει μια κοπέλα και ποτέ δεν τολμάει να κάνει κίνηση, γιατί δεν έμαθε, κι αν τέλος πάντων την κάνει, την κάνει τόσο ατσούμπαλα που καταστρέφει κάθε ίχνος κλίματος ρομαντισμού. Εμένα μου αρκεί φέτος το καλοκαίρι να ξαπλώσουμε στην παραλία μια νύχτα, να ναι λίγο ζεστή η άμμος, να λέμε αστείες ιστορίες, να τραγουδάμε με παρέα και μετά να σιγοτραγουδάμε αγκαλιά.Είμαι πολύ ατσούμπαλος με τα συναισθήματα μου, και επειδή δεν ξέρω πως ακριβώς να τα δείξω, κάνω τον αδιάφορο και τον "σοβαρό" . Και μπορεί να μη βρω ευκαιρία-σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια- να στο δείξω. Ωστόσο θα θελα να νιώσεις πόσο όμορφα με κάνει νιώθω η ενέργειά σου. Ακόμα κι αν αυτό φαίνεται από την υπερβολική άμυνα που μπορεί να χω απέναντι σου, όταν σε κοιτάω ή σου μιλάω.... ή όταν ολότελα προσπαθω να στο παίξω άνετος, τόσο άνετος, που θα σου δημιουργήσει την απορία : μα γιατί θέλει τόσο πολύ να κρύψει ότι νιώθει εκτεθειμένος και άβολα μπροστά μου; Θα θέλα να νιώσεις και συ εκτεθειμένη και άβολα (με την όμορφη έννοια) και να συντηρήσουμε αυτό το καθεστώς ,επειδή θα μας αρέσει αυτού του είδους το ξεγύμνωμα, που δεν θα προϋποθέτει σαρκική εκπλήρωση.
20
 
 
 
 
σχόλια
Αν δεν μας δουλεύεις, τότε είσαι πολύ γελοίος ρε φίλε!Σε δυο πράγματα ελπίζω, το πρώτο να σε πάρει χαμπάρι η κοπέλα σου και να την κάνει. Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει τέτοια σχέση. Το δεύτερο, να μη σε πάρει χαμπάρι η κοπέλα που γουστάρεις και ενδώσει γιατί τότε θα πετύχει τεφαρίκι γκόμενο. Μη σου τύχει είσαι.
Αν μαγευεσαι και ονειρευεσαι και δεν ξερω γω τι αλλο χωρισε και κυνηγα την. Ουτε παντρεμενος εισαι ουτε παιδια εχεις απ ο.τι λες τουλαχιστον. Αλλα ειναι πιο ωραιο να εχεις την "επισημη" κ αν κατσει και αλλη μια να περνας την ωρα σου! Εχουμε γεμισει εξυπνους που κοροιδευουν τον κοσμο.
Κάνε μια χάρη στην κοπέλα σου και χώρισέ την, δεν της αξίζει να είναι με κάποιον που δεν την αγαπά και σκέφτεται άλλη.Επίσης κάνε μια χάρη και στην άλλη κοπέλα που λες οτι σου αρέσει και μην της πεις τίποτα, δεν αξίζει να ενδιαφερθεί για κάποιον που τη θέλει μόνο για καβάτζα.
Θες και το σιγουρακι ....θες και μια καβαντζα σε αναμονή.....για μακ@#@ς καλά το πας.....Τις κοπελιες λυπαμαι και οποια άλλη βρεθει στο δρομο σου.....Εσενα πάλι οχι ...
Συμφωνω σε αυτα που λες αλλα εσυ πιστευεις οτι αν το μαθαινε η κοπελα και ειχε θετικα αποτελεσματα για εκεινον,θα καθοντουσαν να παιζουν " τις κουμπαρες" στην παραλια??? Στην καλυτερη θα χωριζε την κοπελα του(αν του ειχε απομεινει ενα ιχνος τσιπας..)Στην χειροτερη θα την ειχε κερατωσει..(πονταρω στο 2ο...)
Κριμα για την κοπελα σου.Να νομιζει οτι εχει διπλα της εναν ανθρωπο που την αγαπαει και τη σκεφτεται και αυτος να σκεφτεται αλλη...Χωρισε την τουλαχιστον να βρει κατι καλυτερο
άντρας εισαι συ ρεφιλε, σα να τα γραφει γκομενα ειναι? στειλτη στον αγυριστο και αποδω παν κι άλλοι. λες και χρειαζεται να ψυχαναλυεσαι στο καθε φορουμακιγια μια αρρωστη γκομενα
Αν έχει σχέση το πιο πιθανό είναι να πέσουν όλες οι σκέψεις σου στο κενό..Είτε θα κάνεις την προσπάθεια αλλά μπορεί να έχει και ολέθρια αποτελέσματα ,είτε θα παραμείνει η κατάσταση ως έχει!Όταν η κοπέλα θέλει να μείνει στη σχέση της απομακρύνει όλους τους άλλους!
ο ιδιος εχει σχεση...πατησα αρνητικη φιλε μου γιατι πολυ ωραια τα λες αλλα μαγκας θα ησουν να ρισκαρες να χαλουσες τη σχεση σου γιατι ολο αυτο σαν κοροιδια μου μοιαζει( το σαν το εβαλα για να μεγαλωσει η προταση)Δεν θα θελα να ειμαι στη θεση της κοπελας σου και δεν νομιζω να σου αρεσε κ εσενανε να ενιωθε ετσι η κοπελα σου για καποιον αλλα να καθονταν εκ του ασφαλους μαζι σου...με αλλα λογια τσαμπα μαγκας,ουστ!!
Ελα καλε σιγα!!! εγω την αλλη φορα απαντησα σε αλλη εξομολογηση...ειχε ανεβασει καποιος ενα τραγουδακι κ εγω απαντουσα κατι για σοδες...(βεβαια κολλουσε το κινητο κ απο το πατημα το πολυ ανεβοκατεβαινε τις εξομολογησεις...χεχε)
Scroll to top icon