ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.4.2016 | 21:09

Γυμναστηριο....

Εγω παω γυμναστηριο,οχι για να φτιαξω σωμα για εμενα.Κοινως το κανω για τις γκομενες.Γιατι κακα τα ψεμματα,η εμφανιση μετρα πιο πολυ απο ολα και οι fit-γυμνασμενοι αντρες αρεσουν στις ομορφες γυναικες.Ενω οι μετριες και οι ασχημες δεν τρελαινονται για αυτουςΚαι ετσι εξηγειται γιατι οι ομορφες δεν ξενερωνουν ποτε με τους fit-γυμνασμενους και πάνε μόνο με κάτι τέτοιους και γενικα με τους ομορφους(α,και οσους εχουν λεφτα).Οπως επισης,ετσι εξηγειται γιατι ολα τα ζευγαρια μοιαζουν στην εμφανιση.Εσεις τι λετε?
4
 
 
 
 
σχόλια
Η ομορφιά και οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί κάποια στιγμή χάνονται, κι αυτό που μένει είναι ο χαρακτήρας.Επίσης η εξωτερική εμφάνιση δεν έχει να κάνει με τις προτιμήσεις σου στο άλλο φύλο! Προσωπικά πηγαίνω στο γυμναστήριο γιατί μου αρέσει (και απ οτι μου λένε είμαι εμφανίσιμη) αλλά έχω ξενερώσει απο fit άντρες γιατί πολύ απλά δεν είχαν τι να πουν, βρίσκω το χιούμορ πιο σέξυ από τους κοιλιακούς. Φυσικά το να προσέχει κάποιος το σώμα και την εμφάνισή του δε σημαίνει ότι θα είνα αυτόματα και επιφανειακοί, ίσα ίσα το να φροντίζεις το σώμα σου όπως και το μυαλό σου είναι δείγμα ευφυίας.Αλλά εσύ φίλε μου δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, είσαι επιφανειακός και σεξιστής! Οι όμορφες κοπέλες δεν κυνηγάνε τους γυμνασμένους ή πλούσιους, τουλάχιστον όχι οι επιφανειακές όπως αυτές που κυνηγάς εσύ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon