ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2016 | 15:32

Ενοχές & επιτυχία

Για ακόμη μία φορά, με έπιασα να γίνομαι χειριστικός, να πουλάω ακριβά ασφαλιστικά προϊόντα σε ανθρώπους που δεν τα χρειάζονται πραγματικά...Επαγγελματικά έχω βλάψει συναδέλφους, να έχω στο κεφάλι μου απίστευτη γνώση πάνω στην ψυχολογία των πωλήσεων, να μπορώ να κλείσω όσους έχουν χρήμα, ακόμη και να μην χρειάζονται αυτό που πουλάω... Δεν ξέρω, νιώθω έναν κόμπο στο στομάχι μου, δεν ακούω κάποια φωνούλα να επαναστατεί μέσα μου να μου λέει "αυτό που κάνεις είναι λάθος". Σήμερα πούλησα πρόγραμμα ακριβό υγείας, και ενώ κατάλαβα πως καπνίζει ο ενδιαφερόμενος, πριν τον ρωτήσω αν καπνίζει ή όχι, τον έπεισα πως πρέπει να πάρει το πρόγραμμα μου, το πήρε, είπε ψέματα πως ΔΕΝ κάπνιζε, ενώ εγώ το κατάλαβα πως καπνίζει, μπορούσα να τον σώσω από αυτή την κακή επιλογή, δεν το έκανα όμως, έβλεπα απλά λεφτά, το πορτοφόλι του... Αυτού του ανθρώπου αν του συμβεί κάτι και νοσηλευτεί, δεν θα του δώσει ευρώ η ασφαλιστική εταιρία... Και έχω κάνει αντίστοιχα ανήθικα πράγματα, και πάντα ένιωθα τον κόμπο αυτόν. Και όταν έρχεται η στιγμή να πουλήσω, επιστρατεύω όλα μου τα όπλα, όλες τις τεχνικές και είναι εξαιρετικά εύκολο να πουλήσω... Π, ασφαλιστικός σύμβουλος 31 ετών.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν πειράζει φίλε μου, είσαι απλά ένας από τους πάρα πολλούς που θα "πατήσουν" τον άλλο προκειμένου ν' ανέβουν (όπως μας δήλωσες ξεκάθαρα παραπάνω). Πιστεύω στο κάρμα, οπότε...καλά ξεμπερδέματα!
Scroll to top icon