ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.4.2016 | 23:46

Φυσικά ο δήμος έχει ειδοποιηθεί...

Μένω στην ίδια γειτονιά πάνω από 10 χρόνια.Στη γωνία είχαμε 3 κάδους σκουπιδιών χρώματος ασημί.Κάποια στιγμή αντικαταστάθηκαν από 2 πράσινους για τα κοινά σκουπίδια και έναν μπλε για ανακύκλωση. Με χαρά ξεχώριζα τα ανακυκλώσιμα από τα υπόλοιπα.Λίγα χρόνια αργότερα είχαμε έναν πράσινο και δυο μπλε. Οκ μια χαρά!Εδώ και ένα μήνα έχουμε 3 μπλε στη σειρά!!!Δεν υπάρχει κάδος σκουπιδιών πουθενά!!!Την πρώτη μέρα που το ανακάλυψα, έμεινα με τη σακούλα στο χέρι χωρίς να ξέρω τι να κάνω.Τελικά περπάτησα δυο τετράγωνα για να την πετάξω ελπίζοντας οτι έγινε απλά λάθος και την άλλη μέρα θα διορθωθεί.Την επόμενη μέρα τα ίδια...κι ακόμα τίποτα!Σε όλη τη γειτονιά έχουμε μόνο κάδους ανακύκλωσης!Νιώθω άσχημα που πλέον πετάω τα σκουπίδια μου μέσα όπως και όλοι οι γείτονες φυσικά.Θέλω να ζητήσω ταπεινά συγνώμη από τους ανθρώπους που δουλεύουν στα εργοστάσια και κάνουν τη διαλογή με τα χέρια και θα αναγκαστούν να αντικρύσουν τα κωλόχαρτα/προφυλακτικά/σερβιέτες μου κλπ.Ευχαριστώ.
7
 
 
 
 
σχόλια
Στο χωριά έχω δει ότι δεν έχει κάδους παντού και οι άνθρωποι πάνε τα σκουπίδια τους όπου έχει κάδο κι ας μην είναι τρομερά κοντά. Τόσο δύσκολο σου είναι εσένα να περπατήσεις 50μ;! Τουλάχιστον μέχρι να μιλήσεις με το δήμο;Εγώ πάλι κουβαλάω τα ανακυκλώσιμα 4 στενά, τι να κάνουμε;
Εαν ειδοποιήσεις το δήμο κ δν παρατηρήσεις καμία αλλαγή μεςα σε εύλογο χρονικό διάστημα, πήγαινε αγόρασε μερικά ασημί ή πράσινα σπρέι κ βάψε τουλάχιστον εναν απο τους κάδους.
Χωρίς να το έχω τσεκάρει ιδίοις όμμασι, το άκουσα μόνο από γνωστό, τα σκουπίδια τα κανονικά και τα ανακυκλώσιμα καταλήγουν παρεούλα αφού τα μαζέψουν (ή καμιά φορά τα συλλέγουν μαζί τα απορριμματοφόρα), ανεξάρτητα από τον κάδο που βρίσκονται. Ελπίζω να μην ισχύει κάτι τέτοιο φυσικά! Όπως και να 'χει, για να έχετε τη συνείδησή σας καθαρή, θα μπορούσατε ίσως να επικοινωνήσετε με το δήμο σας για να ζητήσετε καινούριο κάδο για τα κανονικά σας σκουπίδια, λέω τώρα εγώ...φιλικά!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon