ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.4.2016 | 10:50

Ξύρισμα ποδιών.

Είμαι 20 χρονών αγόρι και ξυρίζω τα πόδια μου,όταν μένω μόνος στο σπίτι.Όταν έρχονται οι δικοί μου φοράω παντελόνια για να τα κρύψω.Και ρωτάω τώρα εγώ,γιατί θεωρείται ανεπίτρεπτο για έναν άντρα να ξυρίζει τα πόδια του και να περιποιείται όπως ο ίδιος θέλει τον εαυτό του;Πότε θα ξεπεραστούν αυτές οι προκαταλήψεις;
5
 
 
 
 
σχόλια
Μπορείς να πας σε κάποιο άθλημα που σου αρέσει και απλα λες ότι τα ξυρίζω λόγο του αθλήματος,κανένας δεν θα πει τίποτα γιατί το θεωρουν λογικό.Αλιως πρέπει να αντιμετωπη σεις τα σχόλια από πολλούς που το θεωρούν "καπως" και "περίεργο"
Απορώ και στενοχωριέμαι με τα τόσα "δεν ταυτίζομαι". Να κάνεις όπως νιώθεις, ε δε θα έχουμε και δερβέναγα πάνω απ΄το κεφάλι μας για το πώς θα περιποιούμαστε τον εαυτό μας. Κρίμα που η αντρική αποτρίχωση είναι ταμπού. Προτείνω μια μέρα να αφήσεις στην άκρη το μακρύ παντελόνι και να βάλεις τη βερμούδα σου για να το δουν οι δικοί σου και να μην αισθάνεσαι ότι πρέπει να το κρύψεις. Εσύ ξέρεις την οικογένειά σου και το πώς θα το πάρουν, τι θα σου πουν, αν θα σου πουν αλλά κάτι τόσο απλό και καθημερινό είναι κρίμα να θεωρείται "εμπόδιο" και ταμπού.
Φιλε μου δεν εισαι ο μονος και μενα ο πατερας με κραζει αλλα αν ασχολεισαι με καποιο αθλημα βολευει πολυ ακομα και στο γυμναστηριο.Απλα βαλε σορτς και αστα να τα δουν και αν σου πουνε κατι πες την κλασικη ατακα "Ρε πατερα στον 21ο αιωνα ειμαστε"...Αλλα περα απ την πλακα η περιποιηση ειναι κατι προσωπικο για να αισθανεσαι εσυ καλυτερα και οχι τι λενε οι αλλοι.
Scroll to top icon