ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.4.2016 | 20:00

σινεμα

Ρε παιδια έχω μια απορία, αν θελετε να πατε σινεμα και δεν υπαρχει καποιος φιλος διαθεσιμος, πηγαινετε μονοι σας? Δεν ξέρω, ντρέπεστε, δε σας νοιάζει?το σκέφτομαι να πάω μόνη μου αλλά από την άλλη ποιο ςπάει μόνος του για ταινία, θα με κοιτουν περίεργα, όλοι πάνε με παρέα. θα νομιζουν οτι ειμαι κακομοιρα που παω μοναχη.Δεν ξερω γιατι ενδιαφέρομαι τοσο γαι τη γνώμη των άλλων, για πειτε καμια γνωμη.Μερσι.
6
 
 
 
 
σχόλια
Στην τελικη κανε οτι μιλας στο κινητο πριν μπεις μεσα κ στο τελος πες" καλα επειδη θα αρχισει τωρα ,εγω μπαινω και οταν ερθεις κανε αναπ" μπες ,δες το εργο και μεχρι να τελειωσει κανεις δεν θα θυμαται...(τελικα σου στειλε μην. οτι δεν θα ρθει)
Εάν μένεις σε μεγάλη πόλη δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο πρέπει να σε απασχολεί η γνώμη του κάθε αγνώστου.Απλά κάνε ό,τι σε ευχαριστεί και μην κολλάς σε ασήμαντα πράγματα.
Έχω πάει πολλές φορές σινεμά μόνη μου και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλή η ταινία :PΚαι όχι μόνο σινεμά. Και για καφέδες πηγαίνω μόνη μου, απλά παίρνω και κάτι να διαβάσω.Φυσικά βγαίνω κανονικά και με φίλους μου αλλά αν δεν είναι διαθέσιμοι κάποιες φορές δεν θα μείνω και μέσα.Να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι και να μη φοβάσαι τι λέει ο κόσμος.
Αγαπητή παω σινεμά μοναχη πως λες κ συ:p εδω κ πολλά χρόνια. Πηγαινω κ με άλλους ανθρώπους. Το καθένα το κανω για άλλο λόγο, αλλα με κοινό παρανομαστή την προσωπική μου διασκέδαση. Γτ να αισθανθείς άσχημα για κατι που θα σε κάνει να νιώσεις εσυ καλύτερα;
Scroll to top icon