ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2016 | 18:13

Καλοκαιρι

Φετος ειναι η πρωτη μου χρονια ως φοιτητρια. Απο τον Σεπτεμβρη εως τωρα η αληθεια ειναι οτι εχω χασει αρκετα κιλα. Συγκεκριμενα το καλοκαιρι ειχα φτασει τα 57 κιλα και τωρα ειμαι 49 με 50 (ειμαι 1,64). Εχω αρχισει και αισθανομαι πολυ ωραια για το σωμα μου και μπορω να πω οτι ειμαι ετοιμη για τις καλοκαιρινες διακοπες. Το θεμα ειναι οτι οταν αδυνατιζω χανω απο παντου. Αδυνατιζουν τα ποδια μου, τα χερια μου, μικραινει η περιφερεια μου (μεχρι και το στηθος μου εχει μικρυνει λιγο), αλλα αδυνατιζω και στο προσωπο. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω και την πιο μικρη μυτη που υπαρχει. Οταν με κοιτας ανφας δεν καταλαβαινεις καποιο ιδιαιτερο προβλημα, απλα ειναι λιγο στρογγυλη στην ακρη. Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οταν θα με κοιταξεις απο το πλαϊ. Ε ναι, εκει καταλαβαινεις οτι εχω ενα θεματακι. Τωρα που αδυνατισα η μυτη μου φαινεται πιο εντονα και χανω την αυτοπεποιθηση μου. Τι να κανω για μην αισθανομαι ετσι, ωστε να μην καταλαβαινουν οι αλλοι την αδυναμια μου??
4
 
 
 
 
σχόλια
Από αυτά που λες εγώ κατάλαβα ότι το πρόβλημα δεν είναι ούτε τα κιλά, ούτε κι η μύτη σου. Κάνε πράγματα για να είσαι και να νιώθεις όμορφη αλλά, ξεκίνα να αποδέχεσαι και να αγαπάς τον εαυτό σου παράλληλα. Πάντα κάτι θα σου φταίει πάνω σου, το θέμα είναι να το αντιμετωπίζεις χωρίς να χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.Καλές βουτιές ;)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon