ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2016 | 23:50

Κοπελα που κανει καφεδες.

Εδω και 2 εβδομαδες παιρνω καφε απο ενα μαγαζι που δεν ειχα προσεξει τοσο καιρο,ειναι ακριβως πανω στη σταση του ηλεκτρικου και με βολευει γιατι ειναι στον δρομο προς την σχολη μου.Δουλευει μια κοπελα πανεμορφη,πολυ γλυκια,(ακριβως στα γουστα μου θα ελεγα,ολα πανω της ειναι τελεια) ισως ειναι 23-24 αλλα μικροδειχνει αρκετα και δεν μπορω να καταλαβω.Σημερα πρωτου της πω τι θελω,θυμοταν τι καφε παιρνω και πριν μιλησω με ρωταει "φρεντο εσπρεσσο γλυκο"? της λεω Ναι και χαμογελαει..Μου εκανε εντυπωση που θυμοταν τι καφε πινω γιατι εχει παντα κοσμο οταν παω.Υπαρχει περιπτωση να της αρεσω? ή απλα τοσο καλη μνημη που να θυμαται τους καφεδες απο καθε πελατη? :P
7
 
 
 
 
σχόλια
Χωρις να θελω να σε στεναχωρησω.. Αλλα οταν εχεις καθημερινο πελατη, ερχεται η ωρα που θυμασαι τι καφε πινει..Οπως και να εχει κανε την προσπαθεια σου..
Μπορει αλλα δεν μου εχει ξανατυχει,πολλες φορες εχω παρει τον ιδιο καφε για πολυ καιρο στο ιδιο ατομο και παντα συνεχιζε να με ρωταει..Ειχα και 4 μερες να παω,διαβασε τι γραφω ποιο πανω.
δε μπορω να φανταστω οτι δε ξερει ενας ανδρας τι να κανει σε μια τετοια περιπτωση !!!!!!!!!!!που φτασανε οι ανδρεςνα μη ξερουν πως να μιλησουν σε μια κοπελα κριμα .......
Απο που το καταλαβες αυτο?Δεν ειπα πως δεν ξερω τι να της πω ή πως να αντιδρασω,απλα λεω οτι δεν θελω να καταλαβω κατι τετιο γιατι ειμαι αλλου και θα με επηρεασει αρκετα.
Δεν έχεις παρά να το διαπιστώσεις μια από τις επόμενες φορές - αν είναι κάτι παραπάνω, θα φανεί αργά ή γρήγορα...μην μου πεις ότι δεν έχεις σκοπό να συνεχίσεις να είσαι ο καλός τους πελάτης;! ;)
Οτι θα φανει ειναι σιγουρο...δεν εχω σκοπο να σταματησω να πηγαινω γιατι με βολευει πολυ και κανει πολυ καλο καφε.Ομως προς το παρον δεν θελω να φανει κατι τετιο γιατι μιλαω και παει να γινει κατι με κοπελα απο τη σχολη μου....και η συγκεκριμενη που κανει τους καφεδες ειναι ο απολυτος πειρασμος για μενα....!!!
Scroll to top icon