ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2013 | 19:17

για όσους

εχω ενδιαφερθει εχω να πω πως ολοι ειχαν ενα κοινο: ενα 'μαυρισμενο' οικογενειακο παρελθον με μια κατω του μετριου οικονομικη ανεση. (και οχι δεν εχω/ειχα ποτε στανταρτσ) αλλα ευχομαι και πραγματικα το ελπιζω ο επομενος να με κανει να χαμογελω πραγματικα. να ειναι πιο δυνατος απο εμενα. να με ξεσηκωνει εκεινος. να μην ειμαι εγω αυτη που θα πρεπει να σκαρφιστει το μετα. υπαρχεικανεις?
1
 
 
 
 
σχόλια
Το "μαύρο" οικογενειακό παρελθόν και η οικονομική άνεση δεν βλέπω πως θα μπορούσε να κάνει κάποιον να μην είναι δυνατό ή πως να μην θέλει να βλέπει τον άλλο να χαμογελά...Εγώ τουλάχιστον με ένα αρκετά άσχημο οικ. παρ. και για αρκετά χρόνια πριν όχι ιδιαίτερα καλή οικ. κατ. με βρίσκω να παίρνω πολύ χαρά με το χαμόγελο του άλλου ή όταν τον ξεσηκώνω να κάνει κάτι είτε για τον εαυτό του είτε για εμάς...Τι να σου πω ίσως φταίει το νεαρό της ηλικίας ^^Χαμογελάτε γιατί χανόμαστε!
Scroll to top icon