ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2016 | 19:11

γελοία αντράκια !

Αυτο που περνας μπροστα απο αντροπαρεα καμια φορα και σου κανουν "ψιτ ψιτ"...Τοτε εγω γυριζω αποτομα και ζηταω τον λογο....ποσο γελοιοι ειστε που με κοιτατε δεν μιλατε και τρεμετε σαν τα ψαρια ! ! !ΥΓ: ποτε θα γινετε αντρες επιτελουςςςς ???
9
 
 
 
 
σχόλια
Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ αυτό μπορείς πολύ απλά να τους αγνοήσεις και να συνεχίσεις την πορεία σου, άλλωστε στην Ελλάδα ζείς και όσο και να θες να αποφύγεις κάτι τέτοιο τόσο θα το βρίσκεις μπροστά σου..Έτσι κι αλλιώς οι άντρες όταν δουν μια ωραία γυναικεία ύπαρξη και θα κοιτάξουν και θα κάνουν το σχόλιο τους, είτε αυτό ενοχλεί κάποιες κοπέλες..smile and keep walking!!!
θέλουμε τους άνδρες κυνηγούς κ στο 1ο ψιττους κόβουμε τα φτερά !! ψυχραιμία κορίτσια !!εγώ πάντα χαμογελάω κ προχωράω ..κ όταν μου μιλάνε είμαι πάντα ευγενική κ φεύγω δε υπάρχει λόγος πανικού άλλωστε μερικοί λένε κάτι πολύ πετυχημένακαι καλά στο διπλανό τους που λέω μέσα μου να σαι καλά μου έφτιαξες τη διάθεσημπράβο αγόρια !!(μόνο μη προσβάλλετε )
Εξομολογούμενη, δεν είναι τυχαίο ότι αυτού του τύπου οι παρενοχλήσεις γίνονται στην Ελλάδα, Ιταλία κι άλλες χώρες με παράδοση στην πατριαρχία. Λογικά, εάν ζήσεις σε μια χώρα που σέβεται τις γυναίκες, θα αισθανθείς άνετα στην κοινωνία κι όχι σαν ένα κομμάτι κρέας.Τα περί άσεμνου ντυσίματος που αναφέρθηκαν στα σχόλια, προσπέρνα τα γιατί φυσικά καμιά γυναίκα δεν κάνει κάθε τρεις και λίγο ψιτ ψιτ στους άντρες που ντύνονται με τρόπο που φαίνονται τα μπράτσα τους ή δεν ξέρω και γω τι.
Για ενα ψιτ ψιτ να ζητησεις τον λογο το θεωρω υπερβολικο,αφου καταλαβες για ποιο λογο το κανουν,επειδη προκαλεις με αυτα που φορας ή απλα εισαι πολυ ομορφη που τους τραβας την προσοχη.Απλα δεν τους δινεις σημασια γιατι τζαμπα τον χρονο σου χαλας και ασε που φαινεσαι και κομπλεξικη οταν κανεις ολοκληρη φασαρια για κατι τετιο.
Εγω αυτα τα βλεπω να τα κανουν μονο σε οσες προκαλουν με το ντυσιμο τους και οχι σε οσες ντυνονται σεμνα.Δεν ειμαι υπερ σε αυτο που κανουν και ουτε το εχω κανει ποτε ομως και παλι το θεωρω υπερβολικο να γινει ολοκληρη φασαρια γιαυτο.
Προς Skeptical Το θεωρείς υπερβολικό γιατί δεν σου συμβαίνει στην καθημερινότητα σου. Τώρα, όσον αφορά το άλλο απίστευτο που είπες: Εγω αυτα τα βλεπω να τα κανουν μονο σε οσες προκαλουν με το ντυσιμο τους και οχι σε οσες ντυνονται σεμνα. Εντάξει φιλε εδώ δεν χρειάζεται καν σκέψη, ή είσαι τρολλ του κερατα ή έχεις κάποιο χοντρό πρόβλημα για να πιστεύεις πως οι γυναίκες αξίζουν ανάλογη αντιμετώπιση με την ενδυμασία τους, ειλικρινά ελπίζω για το πρώτο. Παρ'όλα αυτά, αν ισχύει το δεύτερο, τι θεωρείς υπερβολικό ντύσιμο; Γιατί εμένα μου το χουν κάνει αυτο και σε πολυ πιο χυδαίο βαθμό ενώ ήμουν ντυμένη με τζίν και κοντομάνικο.
Μπορει να έχεις και δίκιο,δεν μου συμβαίνει για να καταλαβω αν είναι τόσο ενοχλητικό και υπερβολικό,μην το πας αλλού όμως και μην αλλάζεις αυτά που λέω,δεν είμαι μισογυνης (αν το πας προς τα εκει) και ούτε εννοώ ότι πρέπει να φερομαστε στις γυναίκες ανάλογα με το πως είναι ντυμένες.Ομως εάν ντύνεσαι προκλητικά τετιες συμπεριφορές τραβάς επάνω σου είτε σαρεσει είτε όχι (λιγουρια και καφροι υπαρχουν παντου).Οταν λέω προκλητικά εννοώ αδιαφα ρούχα όπου φαίνονται τα εσώρουχα από μέσα,τα εσωρουχα να προεξεχουν και να φαίνονται στους άλλους που σε κοιτάζουν,κολάν με στρινγκ από μέσα,πολυ κοφτα σορτσάκια και μπλούζες χωρίς να φορανε σουτιέν.Αυτα θεωρώ προκλητικά.Ενταξει μ@λ@κες υπάρχουν παντού,πολυ πιθανον να το κάνουν και σε κοπελες που δεν προκαλούν όμως μέχρι τώρα δεν το έχω δει να γίνεται σε όσες ντύνονται σεμνά.Γιαυτο και επιμένω....Επειδή διαφωνώ με αυτά που λες πάει να πει ότι έχω χοντρό πρόβλημα? Εγώ σέβομαι την άποψη σου όσο διαφορετική και να είναι από τη δικιά μου,σου μιλάω ευγενικά και εσύ μου απαντάς λες και αναφέρεσαι σε κάποιον που κάνει το ίδιο και βλέπει τις γυναικες σαν ένα κομμάτι κρέας.Επισης είπα ότι θεωρώ υπερβολικό να κάνεις φασαρία για ένα ψιτ,αν σε προσβάλει και γίνει χυδαίος τότε καλά θα κάνεις να ζητήσεις τον λογο και να κάνεις φασαρία γιατί σε προσβάλει,το ψιτ δεν το θεωρώ προσβλητικό και ακραιο για να το τραβήξεις τόσο πολύ.Θα σχολιάσω με τους φίλους μου και θα με αναψει μια γυναικα που θα δω να ειναι τόσο προκλητικά ντυμένη όμως ποτέ δεν θα της το δείξω με αυτόν το τρόπο γιατί την σέβομαι...
Scroll to top icon