ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2016 | 00:19

...

Αρχισα να μιλαω με ενα παιδι για μια βδομαδα περιπου ωσπου ξαφνικα σταματησε να στέλνει.. Τον ρωτησα τι συμβαινει κ με τα πολλα μου ειπε πως του πεσαν πολλα προβληματα τον τελευταιο καιρο κ δε μπορει να ανταπεξέλθει σε τιποτα.. Μου εκανε τεραστια εντυπωση που χαθηκε ετσι γιατι εδειχνε πραγματικα μεγαλο ενδιαφερον.. Εχουν περασει 4 μερες κ δεν εχει ξαναστειλει.. Τι να κανω?να του δωσω λιγο χρονο η πιστευετε πως δεν ενδιαφερεται πια?
2
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να μην ενδιαφέρεται πια και να μη θέλει να στο πει ή όντως να έχει κάποιο πρόβλημα και να μην έχει χρόνο. Το σημαντικό είναι οτι για τον έναν ή τον άλλον λόγο δε θέλει να μιλάτε πια, οπότε προχώρα. Σταμάτα να περιμένεις να σου στείλει και συνέχισε τη ζωή σου. Εξάλλου μιλούσατε, και μιλούσατε μόνο μια βδομάδα είναι πολύ λίγο για να ξέρεις αν όντως ενδιαφέρεται κάποιος.
Θα στο πω κατι που καλο ειναι να το εχεις στο μυαλο σου σαν γενικο κανονα στη ζωη σου. Οποιος ενδιαφερεται, βρισκει και χρονο και τροπο. Εστω να πει ενα γεια ή να δικαιολογησει την απουσια του! Οσο γεματη και να ειναι η καθημερινοτητα καποιου, οταν ενδιαφερεται, μπορει να βρει ενα λεπτο να σου αφιερωσει. Ξεχασε τον και πηγαινε παρακατω. Μεσα σου το ξερεις ηδη αλλιως δεν θα εκανες την ερωτηση. Μην χανεις λοιπον το χρονο σου με ανθρωπους που δεν σε θελουν στη ζωη τους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon