ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2016 | 15:32

Για πείτε μου!

Θα σας τα πω εν συντομία μην σας τρελανω! Είχαμε σχέση κατι μήνες , εγω τον είχα φέρει σε σημείο τρελας με τις υστερίες μου μεχρι που μου είπε τέλος. Οκ. Μετά απο λίγο καιρο ξανα βρεθήκαμε μου ειπε οτι θελει να έχουμε ελευθερη σχέση. Εγω θελω. Ειναι ομως σωστο?
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν θέλεις γιατί αναρωτιέσαι αν είναι σωστό? Απλά πριν πεις το ναι πρέπει να σιγουρευτείς οτι δε θα σε πειράξει αν αυτός έχει σχέση και με άλλες και επίσης δεν μπορείς να του ζητάς λογαριασμό για το που είναι, τι κάνει κλπ.Αν έχεις αισθήματα γι αυτόν η ελεύθερη σχέση θα είναι δύσκολη για σένα, μην το κάνεις με την ελπίδα ότι θα γίνει αποκλειστική η σχέση σας γιατί ίσως να μη γίνει και πληγωθείς.
Σωστο για ποιον; Για τη γειτονισσα; Για τον παπα της ενοριας; Για ποιον τελος παντων; Αφου το θελετε και οι δυο.Περιμενεις να σου δωσει καποιος το πρασινο φως; Τον εαυτο σου να ρωτησεις!Σε αυτες τις περιπτωσεις δεν υπαρχει σωστο ή λαθος. Υπαρχει θελω ή δεν θελω. Αρκει να εχεις σκεφτει τις συνεπειες που μπορει να εχει για εσενα ολο αυτο, εννοωντας αν θα σε καλυπτει αυτου του ειδους η σχεση!
Scroll to top icon