ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2016 | 02:57

Διάβασα κάτι για στόχους

μας λένε βάλτε στόχους στη ζωή σας !!δε μας είπαν όμως ότι πρέπει πρώτα να ξέρουμε καλό σημάδι......
8
 
 
 
 
σχόλια
Εγω εγραφα στον εξομολογουμενο..εσυ διαβασες απαντηση στο σχολιο σου..διαφωνησαμε λεγοντας ακριβως τα ιδια πραγματα..λυθηκε η παρανοηση..και τι εμεινε?Thumps!!!!....Μα thumps?!! Καλε χιλια δικια επρεπε να γραψω..παναθεμα την αγγλικη μου παιδεια!! :)))
Και που περιμενεις να μαθεις καλο σημαδι?Χωρις δουλεια, υπομονη, επιμονη και κυριως χωρις να φαει τα μουτρα του στην πορεια, στοχο δεν πιανει κανεις. Ελεος με τα αυτοματα αποτελεσματα και τις ευκολες λυσεις..ΔΕΝ υπαρχουν!!
Φυσικά δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις... Όταν κάποιος θέλει κάτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τότε μπορείς να καταφέρει τα πάντα. ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πότε θα το καταλάβετε αυτό; Μπορεί έχω εδώ μπορεί κάπου μακριά απο εσάς αλλά έτσι είναι. Κάποιος που θέλει δουλέψει και οτιδήποτε άλλο και θέλει να κάνει αυτό που θέλει είναι πρόθυμος να φτάσει και μέχρι την άκρη της γης. Αυτό ξέρω εγώ. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογγίες και σημαίνει πως δεν το θέλεις τόσο. Το θέμα δεν είναι ότι θα φας τα μούτρα σου στην πορεία γιατί σίγουρα θα τα φας το θέμα είναι κάθε φορά να σηκώνεσαι και να μην σε νοιάζει όσο και να πέφτεις κάποτε θα μάθεις και θα ορθοποδήσεις δεν γίνεται να πέφτεις συνέχεια. Καλή συνέχεια!
Επαρεξηγηθην νομιζω...Δουλεια οχι με την εννοια της εργασιακης αποκαταστασης...αλλα τη δουλεια που πρεπει να κανει ο καθενας ακριβως για να φτασει αυτο που θελει τοσο ,ελεγα..το διαβασμα,το τρεξιμο,τη θυσια απολαυσεων, το ξενυχτι, τη διαχειριση των απογοητευσεων,τη συνεχιση της προσπαθειας παρα τις αναποδιες!!Για ολο το υπολοιπο κειμενο..thumps up :)
Scroll to top icon