ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2016 | 01:27

.....................

Πως μπορεις να χαραχτηρισεις εναν άνδρα που εχετε βγει κ σε αφηνει να γυρισεις μ λεωφορειο ή ταξί στης 12 το βραδυ χωρις καν να στο προτεινει να σε γυρίσει, ενω ξερει οτι δεν οδηγας κ οταν μενεις ουτε 15 λεπτα απο κει που βγηκατε???? Εγω πάντως ξενερωσα...
6
 
 
 
 
σχόλια
Απλά και μόνο από ευγένεια έπρεπε να σε πάει σε γουστάρει δεν σε γουστάρει...και για αυτούς που κράζουν ότι είναι πριγκίπισσα... πια για μας τις γυναίκες ΑΚΌΜΗ και τα 15 λεπτά έξω μέσα στη νύχτα έχουν γίνει πολύ επικίνδυνα. Να περάσεις από ένα στενό η κάπου πιο σκοτεινά δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβεται ....Δεν είναι τόσο απλά όσο για τους άντρες. Οπότε κοπέλα μου απλά ο τυπάς ήταν κόπανος! Και δηλαδή πρέπει ο άλλος να σε πηγαίνει μέχρι το σπίτι μόνο αν θέλει να σε ρίξει στο κρεβάτι?
το θέμα είναι η πρόταση...αλλά βγήκατε πρώτη φορά; αν ναι εσύ τον εμπιστευόσουν να σε πάει;Αν ναι θα μπορούσες να του το αναφέρεις με τάκτ...ΥΓ. Και ναι, ίσως δεν του άρεσες τόσο ώστε να σε πάει σπίτι σου.
Η χειρονομια σιγουρα μετραει- ο ζαμπουνης (που λατρευω) λεει πως το ευγενικο θα ηταν να προθυμοποιηθει τουλαχιστον, ομως δειχνεις σαν να περιμενες να σε παει σπιτι σου κ παραπονιεσαι γτ δν το εκανε. Αν ισχυει αυτο, εισαι λαθος. Εν τελει τι ειναι 15 λεπτα?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon