ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2016 | 22:58

Μετα απο 2 ερωτικές συναντησεις

Μου ζήτησε να ξυρίσω το εφηβαίο την επομενη φορα που θα κάνουμε έρωτα..Της είπα ευγενικά ότι Δεν υπαρχει περιπτωση.εκείνη 21 εγω 33.Τοτε εκνευριστηκε κ εφυγε λεγοντας α οκ.καληνυχταοπως δεν θελετε να σας επιβαλλόμαστε ετσι κ εσεις μν περιμενετε να σας υπηρετουμε όσο ωραιες κ αν ειστε ή αν νομίζετε οτι ειστε.
12
 
 
 
 
σχόλια
Ρε παιδια συγγνωμη για το ασχετο,αλλα μου φαινεται οτι γραφει γυναικα (απο τη λεξη εφηβαιο) διορθωστε με αν κανω λαθος. Οχι οτι εχει κ σημασια αλλα για να μη ξεχασω κ αυτα που ξερω.
χαχαχα...οντως παιζει να καναμε ολοι πατατα:pυπαρχει βεβαια κ το ενδεχομενο, απουσια κτητικων αντωνυμιων, να προκειται κ για ανδρα κ να εννοει πως η κοπελα του του ζητησε να της ξυρισει εκεινος το εφηβαιο της κ εκεινος απλα να αρνηθηκε:o
Ε0χω μια απορια, αναφερει πουθενα ο ανθρωπος πως ζητησε απ την κοπελα του να ειναι απο τριμαρισμενη κ πανω? Δν το ειδα πουθενα, αλλα οι περισσοτεροι το υποθετετε. Κ που ξερετε πως δν προκειται για περιπτωση θαμνου?
Λάθος... στο σέξ να κάνεις ότι ποθεί η γυναίκα. Η ικανοποίησή της = 3πλή δική σου ικανοποίηση.ΥΓ. Αν σου άρεσε η δική της περιοχή ξυρισμένη τότε και εσύ έπρεπε να κάνεις ένα τριμάρισμα τουλάχιστον. Δίκαιο.
Scroll to top icon