ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2016 | 13:56

Κρίμα που φτάσαμε στο σημείο...

Πόσο χάρηκα όταν άνοιξα την τηλεόραση και είδα την Πεντάμορφη και το Τέρας!Επιτέλους είχα κάτι να δω!Και είχε την επόμενη μέρα Ελληνική ταινία,και μετά ντοκυμαντέρ! Και λέω στην γιαγιά μου(με την οποία κάθε φορά μαλώνουμε για να κλείσει την τηλεόραση που την ταράζει και να πούμε και καμιά κουβέντα βρε αδερφέ), τι πάθανε και βάλανε επιτέλους ΚΑΤΙ που να βλέπεται!Και μου λέει άσε έχουν απεργία οι δημοσιογράφοι και δεν ξέρουμε τι γίνεται στον κόσμο!Και ξυπνάω σήμερα και διαβάζω ότι συνεχίζεται η απεργία και ένα κύμα χαράς με πλημμυρίζει και κοιτάω την γιαγιά μου που πίνει τον καφέ της με κλειστή την τηλεόραση και λέω ας της διαβάσω κανά τίτλο από τις ειδήσεις (του κόσμου-δηλαδή Ελλάδα) Κρίμα που έπρεπε να φτάσουμε στο σημείο να χαιρόμαστε με απεργίες!Θυμήθηκα ότι τις προάλλες καθόμασταν με παρέα και συζητούσαμε ποιος έχει πιο πολύ καιρό κάρτα ανεργίας για να δικαιούται επίδομα!Και αυτός που είχε πάνω από 2 χρόνια ήταν και ο πιο τυχερός!Κρίμα που φτάσαμε στο σημείο να χαιρόμαστε με τον φίλο μας που θα πάρει επίδομα και ήταν τόσο καιρό άνεργος.
1
 
 
 
 
σχόλια
Λογικα εισαι μικρος ηλικιακα αλλα εχεις υπεροχο μυαλο και μπραβο που κανεις παρεουλα στη γιαγια ....Ευχομαι συντομα να βρεις μια δουλεια που να σου αξιζει.
Scroll to top icon