ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2016 | 17:15

.-

Ποτέ μου δε σου μίλησα για τα συναισθηματά μου.Όταν σε είδα για τελευταία φορά,αν και το ξερα,πάλι δε βγαίνανε οι λέξεις.Στα έδειξα όμως.Η απίστευτη και μεγάλη συμπάθεια που σου έδειχνα όλον αυτόν τον καιρό εκδηλώθηκε τοσο διαφορετικά,τόσο υπερβολικά.Δεν κατάλαβες τίποτα.Ίσως να αισθάνθηκες κάτι.Έφυγες. Μ'άφησες μόνο μου.Για σένα δε σήμαινε τίποτα. Είχες συνηθίσει να φεύγεις.Εγώ όμως έχασα τον κόσμο μου. Έχασα τον ευατό μου.Θα θελα τόσο πολύ να είσαι εδώ μαζί μου,να κάνουμε πράγματα μαζί.Σε βλέπω παντού γύρω μου,σου μιλάω,σε μυρίζω,σε παρατηρώ.Ξέρω όμως οτι όλα αυτά είναι όνειρα και δε θα γίνουν ποτέ πραγματικότητα.Ούτε να σε ξεχάσω μπορώ. Μου λείπεις τόσο,που σε σκέφτομαι και κλαίω.Μαθαίνω νέα σου,χωρίς να το ξέρεις,αλλά δυστυχώς δε θα έχω τη δυνατότητα αυτή για καιρό.Ξέρω, δεν είσαι καλά.Δε θέλω να γυρίσεις πίσω,δε θα σου κάνει καλό να είσαι στο περιβάλλον που σε γνώρισα.Δεν εύχομαι να είχε συμβεί τίποτα στο παρελθόν.Εύχομαι στο μέλλον,στο κοντίνο,στο μακρινό να είσαι καλά.Να είσαι το κορίτσι που γνώρισα,γεμάτο ζωή, ενέργεια και λάμψη.Να βάζεις στόχους και να προοδεύεις.Πέρασε ένας χρόνος χωρίς καμία επαφή μαζί σου, αλλά είσαι ακόμη στη ζωή μου.Δε μπορώ να απαλλαχτώ από σένα.Εχεις καταλάβει ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς μου.Ελπίζω,πραγματικά, να βρεις σύντομα τον δρόμο της ευτυχίας,για να χαμογελάσει και η δική μου καρδιά.Όπως τότε,που σε πρωτοείδε και πλημμύρισε από τα βέλη του έρωτα,που της έστειλε ο γνωστός φτερωτός θεός.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δε θέλω να γυρίσεις πίσω,δε θα σου κάνει καλό να είσαι στο περιβάλλον που σε γνώρισα. Δεν εύχομαι να είχε συμβεί τίποτα στο παρελθόν" Η τρυφερότητα ενός ανθρώπου δεν φαίνεται μόνο μέσα από γλυκόλογα που είναι απλώς επιφανειακά και ''γαργαλούν'' την ακοή. Η τρυφερότητα φαίνεται στο βάθος με τα μηνύματα που περνάμε στον άλλον με μία εκ βαθέως εξομολόγηση. Το κείμενο που έγραψε ο άντρας αυτός φαίνεται ειλικρινές και δείχνει έναν ευαίσθητο και ευγενικό άνθρωπο που εκφράζει τα συναισθήματά του. Πολλές φορές αν όντως αγαπάμε κάτι το αφήνουμε να φύγει, δεν το πιέζουμε. Εννοείται προσπαθούμε να το κερδίσουμε αλλά αν όλο αυτό δεν οδηγεί πουθενά καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι δικό μας και αφήνουμε τον άλλον να βρει το δρόμο που επιθυμεί. Το περιβάλλον που γνώρισε τη κοπέλα όπως εικάζω δεν ήταν και το πιο ευνοϊκό για εκείνην και την ψυχολογία της. Μπορεί να την έφθειρε ψυχολογικά και να ήθελε να φύγει χωρίς να σημαίνει ότι δεν τον εκτιμά. Μπορεί να ήταν ο πρώτος χώρος γνωριμίας που μετέπειτα συναντιόντουσαν τυχαία ξανά εκεί, πχ ένας δρόμος μια γειτονιά. Φαίνεται ότι δεν είχαν γνωριστεί καλά και υπήρχε απλώς φιλική συμπάθεια. Εν ολίγοις υπήρξε ενδιαφέρον εκ μέρους του χωρίς να μιλήσει στη κοπέλα. Εκείνη απλά τον συμπαθούσε και τον έβλεπε σαν φίλο. Μπορεί και εκείνη να ένιωθε κάτι και να απομακρύνθηκε για τους δικούς της λόγους και να της λείπει και εκείνης η επικοινωνία που υπήρχε. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι αν της μιλήσεις άμα τη δεις και να της πεις αυτά που αισθάνεσαι. Είναι κρίμα να υποφέρεις με έναν έρωτα πλατωνικό και να ματώνεις. Μπορεί και εκείνη να περνάει το ίδιο με σένα και να μη το γνωρίζεις. Αν η κοπέλα είναι σε σχέση και είναι ο λόγος απόμακρυνσής της θα μπορούσες απλά να είσαι ένας καλός φίλος της και μόνο. Αν νιώθεις ότι υπάρχει ποιότητα να μιλάτε απλά σαν άνθρωποι προσέγγισέ την και θα καταλάβεις.
Scroll to top icon