ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2016 | 17:43

Η συχνή ατάκα είσαι αγοροκοριτσο

Με αποκαλούν αγοροκοριτσο γιατί δεν επιθυμώ να βαθομαι κάθε μέρα,δεν μου αρέσει να βαφω τα νύχια ,έχω απλό ντύσιμο στην καθημερινότητα μου και ντύνομαι καλά οπότε το θελήσω κ στις κατάλληλες περιστασεις πχ γαμος ,σπουδάζω μηχανικός ,δεν γνωρίζω τίποτα από μόδα κ μοντέλα.Θέλω και στηρίζω πως μια γυναίκα πρέπει να ειναι ανεξάρτητη κ αυτόνομη να βασίζεται πάνω στις δυνάμεις της .Δεν μιλάω χυδαία ούτε βρίζω ούτε έχω αντρική φωνη .Με αποκαλούν έτσι γιατί δεν βλέπουν ότι μου αρέσει να είμαι ο εαυτός μου αλλά θέλουν να είμαι μια τυποποιημενη κοπέλα πάνω στα στερεότυπα τους... Σταματήστε να αποκαλείτε μια γυναίκα αγοροκοριτσο,δεν υπάρχουν γυναίκες αγοροκοριτσα αλλΑ υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσει να ειναι ο εαυτός τους...!
3
 
 
 
 
σχόλια
Το μοναδικό λάθος που κάνεις είναι που σπουδάζεις επάγγελμα μηχανικού στην Ελλάδα του σήμερα.Κοίταζε από τώρα προοπτικές για έξω για erasmus φθηνά μεταπτυχιακά και δουλειά (Γερμανιά-Δανία) και μακριά από εργοτάξια.
Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες σαν εσένα, για εμάς που μας αρέσουν οι απλές και ωραίες που δεν έχουν μανία με το βάψιμο και όλα τα στερεότυπα της κοινωνίας. Συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου και μην ακούς κανέναν.
Scroll to top icon