Έρχονται νέες διαγραφές δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΑ

Έρχονται νέες διαγραφές δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΑ Facebook Twitter
8

Την απόφαση να κινήσει τις διαδικασίες διαγραφής των απεργοσπαστών δημοσιογράφων έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών, στη σημερινή, έκτακτη συνεδρίασή του.

Η ΕΣΗΕΑ στην ανακοίνωσή της, επισημαίνει ότι οι απεργιακές κινητοποιήσεις του κλάδου είναι η μόνη διέξοδος για τη διασφάλιση των κοινωνικών δικαιωμάτων και του δημόσιου αγαθού της ενημέρωσης και σημειώνει ότι οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι θα υπηρετήσουν τις νέες απεργιακές δράσεις και μορφές του αγώνα, μαζί με τους ανέργους, τους απλήρωτους και τους συνταξιούχους συναδέλφους τους.

Τέλος, το δ.σ. της Ένωσης Συντακτών, καταδικάζει και καταγγέλλει δημόσια τα κρούσματα απεργοσπασίας και σημειώνει ότι όλοι πρέπει να αντιληφθούν ότι εργοδοτικές πρακτικές και απόπειρες διάσπασης του συνδικαλιστικού κινήματος, από πολιτικά και άλλα κέντρα, δεν θα περάσουν.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφη Αλεβίζου: Είχα καρκίνο, σαν σήμερα πριν έναν χρόνο έκανα ριζική υστερεκτομή

TV & Media / Έφη Αλεβίζου: Είχα καρκίνο, σαν σήμερα πριν έναν χρόνο έκανα ριζική υστερεκτομή

«Όγκος, καρκίνος, εξετάσεις, νάρκωση, χειρουργείο, υστερεκτομή, βιοψία και "όλα θα πάνε καλά και το Πάσχα θα χορεύεις"» - Ολόκληρη η ανάρτηση της παρουσιάστριας για την περιπέτεια με την υγεία της
LIFO NEWSROOM