ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.4.2016 | 15:08

πικρο χαπι....

γεια σας , ειμαι 28 ετων και εχω σχεση 4 μιση χρονια.. αγαπιομαστε πολυ, στο παρελθον την ειχα απατησει σχεδον 10 φορες , ξερω ειμαι οτι να νε και μου αξιζει αυτο που επαθα... η κοπελα μου πηγε διακοπες στην γαλλια για 5 μερες με μια φιλη και μολις γυρισε την εβλεπα αναστατωμενη.. δεν μου μιλουσε πολυ και ετσι το μυριστικα οτι κατι τρεχει, την πιεσα αρκετα και τελικα μου ειπε οτι εκανε onenightstand με εναν στις τουαλετες του κλαμπ. τι πρεπει να κανω ..εκεινη δεν ξερει τιποτα για μενα το τι εκανα,,,, αλλα κοιμαμαι και ξυπναω με τη σκεψη του αλλου που δεν τον ξερω ουτε εχς δει... με αγαπαει πολυ μου ζητησε να την συνχωρεσω και το εκανα αλλα ακομα με τρωει.. 8α σταματησει αυτο?? την αγαπω αλλα καμια φορα δεν μπορω να την δω, νιω8ω καλα οταν σκεφτομαι οτι ολα ειναι ενα καρμα και οτι μου ηρθε μπουμερανγκ... με αγαπαει πολυ το ιδιο και εγω , τι πρεπει να κανω? συγκατοικουμε 4 χρονια,,,,,
6
 
 
 
 
σχόλια
Αφού υπάρχει στη μέση προδοσία και εκ μέρους σου και εκ μέρους της, δεν πρόκειται να χτίσετε σε γερές βάσεις τη σχέση σας. Καλύτερα είναι να χωρίσετε, η σχέση σας σημαίνει ότι φθάρηκε.
Απ' όπου και να το πιάσεις φίλε...μπάζει!! Ευκαιρία να της πεις κι εσύ για τα κατορθώματά σου και να το λήξετε ισοπαλία! βέβαια και ισοπαλία δεν το λες, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...υπήρξατε και οι δυο σας άπιστοι, συγχαρητήρια (πάντα το έλεγα, ο καθένας παίρνει ό,τι του αξίζει σ' αυτή τη ζωή)!!!
Σε 4 χρόνια 10 φορές! Την έχεις κάνει τάρανδο δηλαδή! Και λες οτι την αγαπάς? Αν δεν την αγαπούσες τι θα έκανες δηλαδή? Θα την απατούσες μπροστά της?Αν ήταν ένα one night stand, μία φορά επειδή ήσουν μεθυσμένος ή δεν ξέρω νευριασμένος μαζί της, το παραδεχόσουν και δεν το ξαναέκανες θα μπορούσε να συγχωρεθεί, αλλά τον να την απατάς επανειλλημένα οχι. Αυτό που μου κάνει εντύπωσει είναι οτι σε τρώει το οτι η κοπέλα σου έκανε κάτι με κάποιον μια φορά και όχι αυτό που κάνεις εσύ σε αυτήν.Λες ψέμματα και εξαπατάς την κοπέλα σου χωρίς να έχεις τύψεις επειδή όπως λες την αγαπάς, και ίσως να την απατήσεις και στο μέλλον, αυτό δε σε προβληματίζει? Οταν αγαπάς κάποιον δεν τον απατάς...κι αν πιστεύεις οτι αυτό που κάνεις δικαιολογείται κατα κάποιο τρόπο συζήτησέ το μαζί της να δεις πως θα αντιδράσει.
Δεν έχει και τόση σημασία αν μια μικρή "αλλαγή παραστάσεων" (one night stand) είναι ή πρέπει να θεωρείται σοβαρό ατόπημα.Σημασία έχει, στην τελική, αν ΕΣΥ μπορείς να το διαχειριστείς.Αν δεν μπορείς, αν δλδ νιώθεις ότι αυτό που έγινε πάντα θα σε πληγώνει ή αν η πέψη του απαιτεί ριζική αλλαγή της νοοτροπίας σου, τότε καλύτερα να χωρίσεις.Είναι προτιμότερο αυτό απ' το να υπάρχει μόνιμα μια ουλή στην ψυχή σου, που, εκτός των άλλων, με τον χρόνο, θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου και τις ισορροπίες στη σχέση σου.Αν, απ' την άλλη, βλέπεις ότι μπορείς να απορροφήσεις τους ψυχολογικούς κραδασμούς, πράξε αναλόγως.Εσύ ξέρεις τι είδους σχέση είχες/έχεις και τι είδους προσδοκίες και συναισθηματικές επενδύσεις τη συνοδεύουν.
Scroll to top icon