ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2016 | 02:30

Επανασύνδεση ή προχωράμε μπροστά;

Καλησπέρα!!! Είχα μία σχέση δύο μήνες τώρα η οποία ενώ ξεκίνησε καλά στην πορεία άρχισαν τα προβλήματα.. Ο σύντροφος μου δεν ήταν ιδιαίτερα πρόθυμος να δείξει συναίσθημα, δηλαδή δύσκολα έκανε κίνηση αυτός να με αγγαλιάσει ή να με φιλήσει.. Δεν με έπαιρνε τηλ γιατί δεν είχε κάρτα, μέχρι που τελείωσε η κάρτα μου και έβαλε για να με παίρνει αυτός... Βρισκόμασταν μία φορά την εβδομάδα και αν... Επίσης είχα υποψίες για μία κοπέλα ότι κάτι είχε παιχτεί στο παρελθόν μου το παραδέχτηκε μετά απο πολλές προσπάθειες που έκανα, απλά υποψιάζομαι ότι ίσως κάτι παίχτηκε το διάστημα που είμασταν μαζί, γιατί όλα άλλαξαν απότομα... Η πλάκα είναι ότι δεν ήθελε να βγαίνουμε με κοινές παρεές και ότι μία φορά που εκανε την κίνηση και με φίλησε ήταν στο μαγαζί που δουλεύει αυτή η κοπέλα, η οποία δεν σταμάτησε να τον κοιτάει λεπτό, μπροστά στα μάτια μου... Επισης καποιος απο το κοινο περιβαλλον προσπαθησε να του βαλει λογια για μενα... Την περασμένη κυριακή λοιπόν του ζήτησα να χωρίσουμε, ενώ μου έκανε σκηνή που βγήκα για ποτό με την φίλη μου το προηγουμενο βράδυ ( αυτός ήταν κάθε βράδυ με την παρέα του και πάντα δεν είχε χρόνο για μένα παρα μόνο μία φορα την εβδομαδα) δηλαδη με ηθελε οποτε ειχε αναγκη να καλυψει τις σεξουαλικες του επιθυμιες;; Εν πασει περιπτώση, τώρα έριξε δύο φορες τα μουτρα του και μου έστειλε μνμ να δει τι κάνω.. Πριν 4-5 μερες μου έστειλε να δει τι κάνω και μαλιστα στο τελος μου ειπε κατι τυπου: "άντε καλά να περνας και να προσεχείςμην δινεις κάτι εύκολα να εισαι σίγουρη για να το δώσεις..." (Κάπου εδώ να σημειώσω οτι ειναι ο πρωτος μου... Πραγμα το οποιο το αμφισβητησε γτ προφανως δν εβγαλα αιμα εκεινη την στιγμη)... Αυτο στο τελος το ειπε για να με μειωσει;; για να με κανει να νοιωσω ασχημα και τυψεις;;; πφφφ ανθρωπος-γριφος, ειλικρινα... Σημερα μου εστειλε μνμ πριν απο λιγο παλι να δει τι κανω και ενω ελεγα οτι δεν θα απαντησω απαντησα για να δω τι θελει... Θελει να δοκιμασουμε επανασυνδεση και μετα να με γειωση αυτος καθαρα απο εγωισμο; θελει να παιξει με τα συναισθηματα μου; θελει να με χρησιμοποιησει για να ζηλεψει ισως η αλλη; (μηπως γι αυτο τν λογο ηταν μαζι μ;) πφφ ειμαι πολυ μπερδεμενη δεν ξερω τι να κανω ειλικρινα, τον θελω αλλα δν μπορω να ειμαι με εναν ανθρωπο που δν μου εχει εμπιστοσυνη και δν μ εκτιμαει, που τν νοιαζει μονο η σαρκικη απολαυση κ δν βγαζει συναισθημα.. Αν ειμαι σιγουρη οτι θα αλλαξουν τα πραγματα τοτε ναι θα γυρισω, απλα και παλι με φοβιζει η επανασυνδεση, φοβαμαι οτι το κανει για με αφησει αυτος... Εσεις στην θεση μου τι θα κανατε;;; ακουω τις δικες σας αποψεις!
6
 
 
 
 
σχόλια
Οταν τα "εχετε" 2 μηνες και βρισκεστε 1 φορα την εβδομαδα τοτε εχετε βρεθει ολο ολο 8 φορες. Και μεσα στις 8 φορες θελεις να βαλεις εναν ορισμο σε αυτο που σου συμβαινει για να το διαχειριστεις συμφωνα με αυτα που σου εχουν διδαξει οτι πρεπει να νιωθεις και να περιμενεις. Και ειναι μεγαλη η απογοητευση γιατι αφου τα κανεις ολα οπως πρεπει γιατι δεν λαμβανεις αυτο που σου εμαθαν οτι πρεπει να θες?Το πιθανοτερο ειναι οτι δεν γνωριζεστε καν μεταξυ σας, αλλωστε τωρα διαμορφωνεστε, ειστε νεοτατοι κι οι δυο, και εχετε δρομο. Το οτι σε ηθελε για τις σαρκικες του αναγκες το λες σαν να ειναι κατι κακο ενω υποτιθεται οτι αυτο σας κανει εραστες, αλλιως θα ησαστε φιλοι.Το οτι κανατε το ζητημα της παρθενιας κεντρικο σημειο αναφορας κι αυτο κατι δειχνει- λογικα δεν θα επρεπε να επανελθει στη συζητηση ξανα, δεν ειναι καποια δαμοκλειος σπαθη πανω απο τα κεφαλια σας.Το οτι του δοθηκες σε καμμια περιπτωση δεν ειναι λαθος και να μην το πιστεψεις ο,τι κι αν ακουσεις. Επραξες οπως ενιωθες και ελπιζω οτι ενιωσες καλα. Το οτι στο "χτυπησε" απλα δειχνει ποσο μικρος κι ευεπηρρεαστος ειναι κι αυτος. Δεν εχει διαμορφωσει ακομα δικη του γνωμη. Τωρα τι οτι "εριξε τα μουτρα του" οπως λες και σου εστειλε μαλλον καλο ειναι. Σε αυτες τις ηλικιες δεν νοειται οτι ειναι σαρκικη ξηρασια που τον σμπρωχνει μονο, μαλλον θελει να κρατησει επαφη για ολο το πακετο κι ο,τι προκυψει. Οσο για την ελλειψη συναισθηματων , που μαλλον την εκφραση τους εννοεις παρα την υπαρξη τους, οπως ειπα και πριν ειναι νωρις. Κι εσυ αντιστοιχα θα πεθαινες για κεινον? Μαλλον οχι (τουλαχιστον ακομα). Η αγαπη θελει χρονο.Δωστε χρονο χαλαρα, ανοιξτε την καρδια σας να ζησετε (κι ας πονεσετε, ζωη χωρις πονο δεν ειναι ζωη) και μην βιαζεστε να βαζετε ετικετες κι ορισμους σε αυτο που ζειτε.
Πολύ σωστές, λογικές κι ώριμες οι παρατηρήσεις σου. Πραγματικά ελπίζω η εξομολογούμενη να τις καταλάβει γιατί δε φαίνεται "χαζή" αλλά, όπως κι ο εραστής της, είναι πολύ επηρεασμένη από την κοινωνία που της λέει τι πρέπει να θέλει και τι πρέπει να περιμένει (τι κρίμα..).
Προχώρα παρακάτω.Θα πάρει λίγο καιρό να ξεχάσεις ειδικά αφού είναι ο πρώτος σου, αλλα πίστεψε με δε θα λειτουργήσει αν δεν ξέρει να σέβεται και αν δε σε εμπιστεύεται καν. Θέλει απλά να παίξει. Για αυτό κράτησε 2 μήνες. Για αυτό δεν ήταν διαχυτικός μαζί σου. Αυτή είναι η δική μου γνώμη.
Scroll to top icon