ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.4.2016 | 17:39

μια σκέψη για τη μητέρα μου

κάνω babysitting σε ένα κοριτσάκι. προχθές την ώρα που τη κρατούσα, την πήρε τηλέφωνο η γιαγιά της ΄και της έλεγε τι θα κάνουν τώρα το Πάσχα. ήταν τόσο όμορφο: της έλεγε πως θα παίξει με τα ξαδέρφια της, και άλλα πολλά. κι η μικρή ήταν τόσο χαρούμενη ακούγοντας τη γιαγιά της. κι εγώ αυτόματα πηγε το μυαλό μου στη μαμά μου που χει πεθάνει εδώ και χρόνια. αν ποτέ κάνω παιδί, ποτέ δεν θα το χαρεί. δεν είναι κρίμα για μένα, είναι κρίμα για εκείνη.
8
 
 
 
 
σχόλια
Η δικια σου η μανουλα θα χαρει αν εισαι ευτυχισμενη με το παιδακι σου...οι ανθρωποι πεθαινουν οταν τους ξεχναμε..οσο δεν την ξεχνας θα σε φροντιζει και θα σε προστατευει..;-)
Το έχεις σίγουρο δηλαδή οτι ο άντρας σου και πατέρας του παιδιού σου θα έχει επίσης χάσει την μητέρα του...Επειτα έχε υπόψη σου πως υπάρχουν και οι αδιάφορες γιαγιάδες, όπως το να κρίνεις, πόσο καλή ή όχι είναι η συγκεκριμένη, από ένα τηλεφώνημα δεν είναι και το πιο έξυπνο.
η εξομολόγηση αφορούσε την μητέρα που χει χάσει. δεν αφορά το αν το παιδί θα έγινε γιαγιά ή όχι αλλά ότι η μια γιαγιά τουλάχιστον δεν θα είναι εδώ.επίσης το να κρίνεις έτσι εύκολα το κατά πόσο μια σκέψη είναι έξυπνη ή όχι δείχνει ότι έχεις τη διάθεση να προσβάλλεις παρά κάτι άλλο. πως γνωρίζεις ότι η μπειμπιστερ δεν γνωρίζει ήδη τη γιαγιά; δεν το ξέρεις. μερικοί εδώ μέσα θα πρέπει να αρχίσετε να σέβεστε πρώτα απ'ολα τους ανθρώπους που έχουν χάσει αγαπημένα πρόσωπα. μπας και γίνεις λιγότερο γαιδούρι και αδιάφορος.
Ουτε γαιδουρι ουτε αδιαφορος ειμαι "Sabaracatranemia", απλα παρανοησα και μετα δεν ειχα δυνατοτητα επεξεργασιας ή διαγραφης. Ελα πες μου πως δεν σου ετυχε να παρανοησεις κατι ποτε;
"...μπας και γίνεις λιγότερο γαιδούρι και αδιάφορος." Αντιγράφω τα λόγια σου, φαντάσου να βιαζόσουν να κρίνεις κιόλας τι άλλο θα έγραφες. Φάσκεις και αντιφάσκεις, σύνηθες φαινόμενο θα μου πεις. Σε μια χώρα που και το παντοπωλείο στο τελευταίο χωριό, έχει πινακίδα που γράφει "mini market", δεν έχει κανένας πρόβλημα με τους λατινικούς χαρακτήρες όπως μπορείς(;), να καταλάβεις.Το αν περισσότερο επιθετική η αλλαγή του "ονόματος", από τους ευθείς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησες, το βρίσκω πολύ γραφικό να το αναλύσουμε τώρα. Άλλωστε το "ζαβαρακατρανέμια", προς ενημέρωση σου, αφού προφανώς δεν γνωρίζεις, δεν είναι βρισιά, είναι λόγος με ιστορία. Ψάξε το.
maNgr, απ΄τα μούτρα την πήρες την κοπέλα! για τη δική της μαμά μιλάει, η δική της μαμά τη νοιάζει, λογικό δεν είναι; Όταν έρθει το παιδάκι θα δει πώς θα είναι με την άλλη γιαγιά αλλά αυτό δεν αναιρεί τις σκέψεις που κάνουμε για τους δικούς μας ανθρώπους.
maNgr: μιας και δεν βιάζομαι να σε κρίνω ποιος ο λόγος να αλλάξεις το όνομα μου; θα μπορούσα να υποθέσω ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις λατινικούς χαρακτήρες ή ότι είσαι επιθετικός για κάποιον άγνωστο λόγο. αλλά σου αφήνω το περιθώριο να μου εξηγήσεις εσυ.
Scroll to top icon