ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.4.2016 | 00:36

.

Ερωτεύεστε πότε (παράφορα) κοπέλες που δεν τις λες και καλλονές; γιατί με αυτά που βλέπω έξω και διαβάζω εδώ μέσα έχω μπερδευτεί λίγο.Καμιά φορά αισθάνομαι ότι δεν έχω καμία ελπίδα επειδή μέτρια και συνηθισμένη. Είναι γνωστό ότι οι άντρες είναι οπτικά όντα σε σχέση με τις γυναίκες το λέει και επιστήμη.Ελπίζω να είμαι λάθος.
3
 
 
 
 
σχόλια
Η εικόνα παίζει καλώς κακώς κυρίαρχο ρόλο. Η γνώμη μου είναι πως είναι πολύ εύκολο να φτιαχτεί το ΄΄απ' έξω΄΄ να γίνει ελκυστικό και πολλά υποσχόμενο. Σημασία έχει το ΄΄από μέσα΄΄. Κάποιοι επιλέγουν πρωτίστως με γνώμονα το ''εκεί με πάει το σώμα μου'', κάποιοι αναζητούν ένα καλό παιδί, κάποιοι άλλοι γοητεύονται από την προσωπικότητα. Δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι. Όλοι και όλες μας θέλουμε να αρέσουμε, είναι γεγονός. Φρόντισε να αρέσεις σε εσένα κυρίως, να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και να έχεις αυτοπεποίθηση. Και σε συμβουλεύω να μην αφήσεις τον εαυτό σου να γίνει επιλέξιμος ή ερωτεύσιμος λόγω της εμφάνισης. Ένας άνθρωπος που θα σε πλησιάσει για αυτό μονάχα, θα σε παρατήσει μόλις σε χορτάσει γιατί πεζά, ρηχά και απλά και η επόμενη επιλογή του θα βασίζεται πάλι στο ίδιο κριτήριο. Και η μεθεπόμενη επίσης. Τέλος σκέψου κάτι: πόσες όμορφες είναι μόνες; Καμιά; Γνωρίζω πολλές να ξέρεις.
1. Η αυτοπεποίθηση πατάει κάτω την αντικειμενική ομορφιά...αν νιωθεις εσυ καλά με τον εαυτό σου, το αποπνεεις. Και πίστεψε με δεν υπάρχει τίποτα γοητευτικοτερο απο αυτό! Ε και δεν είναι αναγκη χρυσή μου να είμαστε όλες Ζιζελ! Το να περιποιουμαστε τον εαυτό μας (το οποίο πρεπει να απαιτούμε και απο τους άντρες) νομιζω αρκεί!2. Ισχυει οτι οι άντρες δίνουν παραπανω έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση. Γι αυτό πολλοί κλαίγονται οτι όλες οι γυναίκες είναι ίδιες. Με μονο στάνταρ την εμφάνιση, ε ναι! Θα την "πατάνε" διαρκώς απο γυναίκες που έχουν καλλιεργήσει μονο αυτο! Ευτυχώς για εμας όμως, υπαρχουν κ άλλοι που ξέρουν να κρίνουν σωστα.3. Δε θες να σε επιλέξει κάποιος για την εμφάνιση σου και μονο! Κάτι τέτοιο δείχνει οτι μάλλον έμπλεξες με ρηχό ανθρωπο και θα δημιουργηθούν σοβαρότερα θέματα στην πορεία της σχέσης.4. Οταν θα σε ερωτευτεί κάποιος για την προσωπικοτητα και το μυαλό σου (που πρέπει να τα καλλιεργούμε συνεχως) ετοιμασου να ζήσεις τον πιο συναρπαστικό ερωτα της ζωής σου! Good luck!!!
Scroll to top icon