ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2016 | 10:02

Φοβάμαι

Νιώθω τραγικά άσχημα που ενω ο φίλος μου μου δημιουργεί τόση ασφάλεια και τον θέλω τόσο φοβάμαι να προχωρήσουμε απο άποψη πόνου. Όταν είμαστε μαζί και βάζει δάχτυλο είναι οκ. Όσες φορές το έχω προσπαθήσει μόνη δεν τα καταφέρνω. Νιώθω πως εισχωρεί ελάχιστα και μετά δεν είναι απαραίτητα ότι πονάω αλλά φοβάμαι να προχωρήσω. Μήπως τρέχει κάτι με μένα και πρέπει να απευθυνθώ σε γυναικολόγο ή να προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε εφόσον το θέλω και όλα θα πάνε καλα;
3
 
 
 
 
σχόλια
Να πας σε γυναικολόγο κοπέλα μου σε παρακαλώ, καλό είναι να το κοιτάξεις και ας μην έχεις κάτι. Μια φίλη μου είχε το ίδιο πρόβλημα και αποδείχθηκε πως είχε εναν μερικώς άτρυτο υμένα που χρειάστηκε χειρουργείο. Οι κοπέλες με αυτο το πρόβλημα έχουν υποσυνείδητα αναπτύξει ενα φόβο για την διείσδυση και δυσκολεύονται παρα πολύ. Καλή τύχη, μην το παλεύεις μόνη σου αν έχεις τόση δυσκολία!
Βρε παιδθα τι της λετε και την στελνετε να την εκμεταλλευτει ο καθε πεθνασμενος για χειρουργεια γιατρος? Αφου μαςλεει ξεκαθαρα η κοπελα "οταν βαζει ο φιλος μου δαχτυλο ειναθ οκ". Αν ειχε ατρητο υμενα (ελεος που το καναμε χειρουργικο προβλημα, αν ειχε δεν θα εβγαινε ουτε το αιμα της περιοδου) τοτε δεν θα εμπαινε το δαχτυλο του φιλου της.Ξεκαθαρα ειναι θεμα κλισης, διπλωματος του κορμιου καθως τανιζεται να φτασει, και οστων στα δαχτυλα που τα νιωθει περισσοτερο καθως διπλωνεται.Η συμβουλη "στο γιατρο" καλη ειναι μεν αλλα εχει και το ρισκο να υποβαλλει καποιον σε αχρηστες εξετασεις/επεμβασεις κλπ. Κλεφτες θα γινουν κι οι γιατροι? (Κι ελπιζω ολοι γνωριζουμε οτι δεν ειναι κι η ηθικοτερη ταξη επαγγελματιων σε γενικες γραμμες).
Το ειχες ξαναδημοσιευσει. Ασε τα δαχτυλα αφου σε φοβιζουν. Εχουν κοκκαλα κι ειναι τελειως διαφορετικη αισθηση.Οταν θα το κανεις με πεος θα δεις οτι ειναι μια χαρα, ιδιαιτερα αν κανετε πολλες αγκαλιες, προκαταρκτικα, και εχεις και λιγο λιπαντικο προχειρο για ωρα αναγκης.Καλη επιτυχια!
Scroll to top icon