ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.4.2016 | 21:51

μόνος και σήμερα

αν και εχω συγγενεις ειμαι μονος , πολυ μονος . Δεν θα φορτωθω σε φιλους , εχουν τις οικογενειες τους . Καθομαι και σκεφτομαι πως να μην μεμψιμοιρω οταν πολυ λιγα πραγματα μου πανε καλα , να λεω υπαρχουν και χεροτερα ; Και αυτοι οι λιγοι που εχω δεν νιωθουν σεβασμο αλλα οικτο για μενα . Και επειδη τον σεβασμο δεν τον απαιτεις αλλα τον εμπνεεις ας κλειστω ακομα περισσοτερο στον εαυτο μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μην στεναχωριέσαι πολύ για πράγματα που μπορούν εύκολα να αλλάξουν! Έχεις την οικογένειά σου, έχεις τους φίλους σου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις σύντροφο; Θα φτιάξει κι αυτό, θα δεις! Άλλα ειπναι τα προβλήματς που θα σε στεναχωρούν, δηλ αυτά που δε διορθώνονται, όχι αυτά που διορθώνονται!:)
Οχι, το "υπάρχουν και χειρότερα" να μην το λες ποτέ. Τα χειρότερα των άλλων δεν αποτελούν ανακούφιση για κανέναν.Ενας που δεν έχει κανέναν κοντά του.
Scroll to top icon