ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.5.2016 | 02:48

Να τη βράσω τη δηθεν ευφυΐα αν ο άλλος τη βλέπει γκομενος

Σας έχω βαρεθεί τους ανθρώπους και τον εγωκεντρισμο/βλακεια/κερατα//ψέμματα που λέτε για ψυλλου πηδημα και πληγωνετε τους ανθρωπους γυρω σας.θα κάτσω μόνη μου η' θα βρω κανένα καπι ώριμο.Αντε μου στο δ@@@ πια με την κάθε ντίβα. Θα ζητάω από εδώ και πέρα iq, η' θα μπω στη μένσα την πιάνω εύκολα έχω κάνει τεστ, και για τα συνομιληκα 22χρονα δεν είχα αμφιβολία ότι είναι ντιβαρες.Αλλα να με κοροϊδεύει ο 30αρης παει πολύ.Απο 40 και πάνω πλέον...και ΔΕΝ έχει να κάνει με τον άνθρωπο.Εχει να κάνει με ευφυΐα και ωριμότητα μην ακούσω μαλακιες λοιπόν.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ατομα χαμηλης αυτοεκτιμησης προς τον ευατο τους σημαινει οτι ειναι αδυναμοι χαρακτηρες αρα μην παραπομιεσαι. Οταν εισαι αδυναμος και περιμενεις να βρεις καποιο ατομο για να σε ανεβασει τοτε κατα μεγαλο ποσσοστο θα βρεις ενα ατομο που δεν θα περασεις καλα.Οποιος δεν εχει μυαλλο, εχει ποδαρια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon