ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.5.2016 | 20:02

Απορία.

Είσαι με έναν 23-24αρη και εκεί που λες οτι θα πάρουν φωτιά τα κρεβάτια, τζίφος... Και αναρωτιέμαι εγω τώρα:α)δεν τον άναβα και τόσο πολύ σαν γυναίκα;β)δεν το είχε ο συγκεκριμένος που στο τσακίρ κέφι κάναμε μέσα σε 5-6 ώρες μόνο 2 φορές σεξ;γ)είναι μύθος για αυτό που λένε για τους μικρούς;δ)ή μήπως τελικά δεν υπήρχε χημεία ανάμεσά μας αλλά αργήσαμε να το καταλάβουμε;Να του λες τι σου αρέσει, να το κάνει 1 φορά και τέλος και αυτός να σου λέει να κάνεις οτι θέλεις εσυ χωρίς να σου πει τι γουστάρει και τι οχι, και είχε εμπειρίες στο παρελθόν.
1
 
 
 
 
σχόλια
Επειδη ειναι μικρος σημαινει οτι του τρεχει η τεστοστετονη απο τα μπατζακια?Ισως αλλα εξαρταται κι εσυ τι περιμενεις.5-6 ωρες και δυο φορες (φανταζομαι εννοεις ολοκληρωμενα και για τους δυο) ακουγετσι νορμαλ. Δεν λειτουργουν με μπαταριες τα συμπαθη αρσενικα....Εκτος αν εννοεις οτι αυτος εχυσε δυο φορες κι εσυ καμνια οποτε ακομα περιμενεις να κανεις ανασταση. Κι επειδη μαλλον αυτο συμβαινει, το ερωτημα ειναι γιατι δεν επετευχθη το ποθουμενο οταν εκανε αυτο που σου αρεσει και του ζητησες? Αυτο πρεπει να σε προβληματισει κι οχι τα υπολοιπα.Οσο για το σου λεει να κανεις ο,τι ιελεις και να μην σου λεει τι γουσταρει και τι οχι...επειδη το θεμα ειναι γενικευμενο βλεπω θεωρω οτι πρεπει οντως να κανεις ο,τι εσυ γουσταρεις και να δεις πώς ανταποκρινεται και να πορευτεις αναλογως. Ειναι αυτο που λενε οτι θελουν η γυναικα να παιρνει πρωτοβουλιες. Παρε τες λοιπον!
Scroll to top icon