ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2016 | 20:50

Πάμε άλλη μία.

Όποιος εξαφανίζεται χωρίς εξήγηση και δεν απαντάει σε μηνύματα ή κλήσεις είναι επειδή δεν έχει εντελώς γραμμένη στα τέτοια του(όσοι ταυτιστήτε μαζί μου) ή είναι κότα και δειλός(όσοι δεν ταυτιστήτε);;Αλλά υπάρχει κι άλλη μια κατηγορία οτι και καλά δεν θέλει να σε πληγώσει με το να σου πει αντίο.
5
 
 
 
 
σχόλια
η κατηγορία ''δεν θέλω να σε πληγώσω'' δεν είναι κατηγορία γιατι απλούστατα αφορά το πως ο άλλος δικαιολογεί την πράξη του, δεν αφορά όμως τα πραγματικά κίνητρα του.τα πραγματικά κίνητρα είναι όπως σωστά είπες, η αδιαφορία ή η δειλία, ή και τα δύο μαζί. προσωπικά μου χει τύχει και μια τρίτη κατηγορία: είναι εκείνοι οι οποίοι εξαφανίζονται για να επιστρέψουν αργότερα. οι λόγοι πολλοί και διάφοροι: έχουν γκόμενα, οι όροι με τους οποίους γίνεται το παιχνίδι/σχέση δεν είναι ευνοικοί για τους ίδιους, κλπ. Και η απουσία εξήγησης όταν φεύγουν τους βοηθάει στην συνέχεια γιατί επανέρχονται υποτίθεται για να δώσουν εξηγήσεις ενώ επί της ουσίας χρησιμοποιούν την ''εξήγηση'' ως δόλο για να ξανα επικοινωνήσουν μαζί σου και να ξανα-ξεκινήσουν την σχέση εκεί που την άφησαν.
Scroll to top icon