ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2016 | 13:20

Πρώτη φορά κέρατο

Είμαι τρια χρόνια με ενα παιδί και αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Δεν έχει συμβεί τίποτα αυτά τα τρια χρόνια. Μαλώνουμε αλλά όπως κάθε ζευγάρι.Προχτές του έκανα παράπονα οτι βγαίνει συνέχεια με τους φίλους του και ποτέ με μένα (που είναι και αλήθεια, έχουμε να βγούμε βράδυ για ποτό πολύ καιρό) και αυτό τον νευρίασε τόσο για κάποιο λόγο που βγήκε, πήγε σε ενα πάρτυ και φάσωσε μια άλλη. Όλη μέρα την επομένη, με απεφευγε και το κατάλαβα οτι κάτι έγινε. Όταν το σήκωσε μου πε οτι ΝΟΜΙΖΕ οτι χωρίσαμε (αυτό το έλεγε συνεχώς χωρίς να του το έχω πει εγώ στον καβγά, λες και ήθελε να πείσει τον εαυτό του) και οτι δεν ήθελε να μου μιλήσει. Με τα πολλά τον έπεισα να ρθει σπίτι να μιλήσουμε και εκεί τον ρώτησα αν έκανε κάτι με άλλη και παραδέχτηκε οτι φάσωσε μια αλλά δεν προχώρησαν. Εγώ πληγώθηκα πάρα πολύ γιατί δεν με έχουν ξανακερατώσει (ίσως και να έχει γίνει αλλά δεν το έμαθα ποτέ).Αυτός επιμένει οτι για εκείνον δεν ήταν κέρατο εφόσον δεν υπήρξε σεξ και ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία. Μου λέει τα κλασσικά, οτι είμαι η γυναίκα της ζωής του και άλλα τέτοια. Αν ίσχυε αυτό δεν θα έχωνε τη γλώσσα του στο στόμα μιας άλλης. Αυτός νόμιζε οτι κάνω πλάκα αλλά μόλις του είπα οτι τελειώσαμε οριστικά γιατί με πρόδωσε, αυτός με παρακαλάει να το ξανασκεφτώ.Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου? Θα συγχωρούσατε ενα φάσωμα? Το θεωρείτε κέρατο? Πως μπορεί να συνεχιστεί μια σχέση μετά απο κάτι τέτοιο?
8
 
 
 
 
σχόλια
Συγνωμη εκεινος νομιζε οτι χωρισατε και το πρωτο πραγμα που εκανε για να πνιξει τον πονο του που εχασε "τη γυναικα της ζωης του" ηταν να τριφτει σε καποια αλλη...Σοβαρα τωρα??
Η συμπεριφορά του ήταν καιρό προβληματική απλά αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Και στην περίπτωσή σας το φάσωμα είναι το τελευταίο που θα πρέπει να σε απασχολεί. Κάνε μια κουβέντα μαζί του να εντοπίσετε το πρόβλημα και αν θεωρείς πως λύνεται, τότε σκέψου το αν θα τον συγχωρέσεις. Αν ήμουν στη θέση σου δεν ξέρω αν θα του είχα εμπιστοσύνη. Και μεταξύ μας, δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για το τι δεν έκανε. Αυτός έτσι ισχυρίστηκε, εσύ τον πιστεύεις; Στη θέση σου θα έφευγα γιατί το βασικό για μένα σε μια σχέση είναι η εκτίμηση και ο σεβασμός.
Φυσικά και θα συγχωρούσα ένα φάσωμα, εφόσον έκανα κι εγώ το ίδιο...για να δούμε πόσο "αθώο" βρίσκει τώρα το φάσωμα! Όχι, γενικά το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού" θεωρώ πως δεν είναι λύση, όπως επίσης το φάσωμα το θεωρώ κέρατο. Προσπάθησε να καταλάβεις αν όντως τον αγαπάς τόσο πολύ όσο λες στην αρχή κι αν έχεις τη δύναμη να τον συγχωρέσεις, να το κάνεις. Αν σου βγαίνει να τον εκδικηθείς ή σου φαίνεται δύσκολο να το ξεπεράσεις, τη λύση τη γνωρίζεις. Αν με ρωτάς, ναι, ήταν απιστία και ναι, θα τον χώριζα (έξω απ' το χορό βέβαια πολλά τραγούδια λέγονται), ωστόσο, πρέπει να ζυγίσεις τις καταστάσεις και ν' αποφασίσεις μόνη σου! Γιόρ λάιφ, γιόρ τσόις...
Αν μπορείς να το ξεπεράσεις η σχέση μπορεί να συνεχιστεί χωρίς πρόβλημα. Το θέμα είναι μπορείς να το συγχωρέσεις; Μπορείς να το ξεχάσεις; Καλό θα είναι να συζητήσετε μεταξύ σας το τι θεωρεί ο καθένας απιστία, για κάποιον ακόμη και το αθώο φλερτ είναι απιστία. Και πολύ βασικό, για μένα τουλάχιστον, είναι το πώς θα αντιδρούσε αυτός αν ήταν στην θέση σου.
Σκέψου πώς θα ήθελες να αντιδράσει αυτός αν την κουτσουκέλα την είχες κάνει εσύ. Αυτό, κι αν επίσης τον αγαπάς πολύ. Πρόσεξε όμως. Εάν και εφόσον τον συγχωρήσεις, θα πρέπει να του καταστήσεις σαφές ότι είναι υπό επιτήρηση και στο επόμενο στραβοπάτημα έχει πάρει δρόμο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon