ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2016 | 22:10

Δυστυχώς.

Είμσι φοβερά κτητικη. Νόμιζα ότι το χα ξεπεράσει αλλά ξαναεπανηλθε. Εκεί που βρίσκω μια φίλη την θέλω μόνο για μένα. Οι άλλες απλά το παίζω χαμόγελα κλπ αλλά δεν ξέρω ζηλεύω θέλω να γελάει μαζί μου μόνο. Οκ δεν είμαι λεσβια αλλά όντως παθαίνω κάτι σαικο στιγμές που θέλω να με σκοτώσω. Ίσως σωθεί η γλυκιά κοπέλα που κάνω παρέα. Δεν θέλω να αηδιασει μαζί μου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Περιγραφεις δυο πραγματα, οχι ενα. Κτητικοι μπορουμε να ειμαστε οχι μονο στον ερωτικο ή στον αισθηματικο τομεα, αλλα κ στο φιλικο ή γενικα στην υπαρξη μας πιστευω. Κατα καποιο τροπο αυτο που περιγραφεις το παθαινα κ γω παλιοτερα, ηθελα οι 1-2 ανθρωποι που ηταν δικοι μου δικοι μου (σε φιλικο επιπεδο μιλαω) να μ εχουν πρωτη στη λιστα τους οπως τους ειχα κ γω. Ευτυχως καταλαβα πως δν ειναι ουτε υγιες ουτε δικαιο για κανεναν κ το αφησα πισω μου-ελπιζω για παντα.Δν προκειται περι αηδιας λοιπον, ουτε περι λυτρωσης απο σενα. Μαλλον καλυτερα θα ηταν να το συζητησεις, αλλα κ να προσπαθησεις να καταλαβεις εσυ, για σενα γτ το κανεις, χωρις ομως να κρινεις τον εαυτο σου ασχημα. Τα συναισθηματα που κουβαλαμε ειναι κατασταση, το γτ τα κουβαλαμε κ τα νιωθουμε ειναι που εχει σημασια.
Scroll to top icon