Έλληνας διάβαζε ατάραχος βιβλίο στη μεγάλη συναυλία της Beyonce

Έλληνας διάβαζε ατάραχος βιβλίο στη μεγάλη συναυλία της Beyonce Facebook Twitter
3
Έλληνας διάβαζε ατάραχος βιβλίο στη μεγάλη συναυλία της Beyonce Facebook Twitter

To βίντεο κατεγράφη την περασμένη εβδομάδα σε συναυλία της Beyonce στην Β. Καρολίνα και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε τρελό σουξέ στο ίντερνετ. Ο ηλικιωμένος κύριος διαβάζει το βιβλίο του καθισμένος σε μια καρέκλα, την ώρα που στη σκηνή δίνει ρέστα μια από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη. 

Από την ώρα που κυκλοφόρησε το βίντεο όλοι έψαχναν να βρουν ποιος ήταν αυτός ο άντρας και τι διάβαζε.

Τελικά βρέθηκε και όσο και αν αγαπάμε την Beyonce, δεν γίνεται να μην αγαπήσουμε λίγο πιο πολύ τον κύριο Γεώργιο Παπαγεωργίου. Ναι! Έλληνας...

 

Έλληνας διάβαζε ατάραχος βιβλίο στη μεγάλη συναυλία της Beyonce Facebook Twitter

Όπως είπε δεν ήταν εκεί για τη συναυλία, αλλά για μια άλλη δουλειά σχετική με την ενορία του και όταν τελείωσε η γυναίκα του επέμεινε να μείνουν για να δουν τη συναυλία τη Beyonce, έστω και από μακριά. Εκείνος της έκανε συντροφιά καθισμένος στην καρέκλα του, αλλά αντί να κοιτά στη σκηνή απορροφήθηκε από το βιβλίο του το οποίο ήταν μάλιστα μια ελληνική έκδοση μυθιστορήματος του Ιουλίου Βερν που του είχαν χαρίσει πριν 50 χρόνια οι γονείς του. Στη τηλεοπτικό δίκτυο που μίλησε εξήγησε πως θαυμάζει την τραγουδίστρια, αλλά η μουσική της δεν είναι του γούστου του καθώς προτιμά να ακούει '50s, '60s, '70s και πολλά ελληνικά τραγούδια.

  

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια