ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2016 | 18:23

Θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας

Πριν 2 χρόνια γνώρισα κάποιον σε μια έξοδο γρήγορα φάνηκε πως η έλξη ήταν απροσδόκητα έντονη σαν να τον γνώριζα καιρό στο τέλος της βραδυάς μου ζήτησε τηλ Βγηκάμε και γρήγορα έγινε το μοιραίο το οποίο έληξε άδοξα χωρίς όμως μελοδραματισμούς.ΤΟ ερώτημα μου είναι πως ενώ έχει περάσει τόσο χρονικό διάστημα ,ενώ αρχικά προσπάθησα να τον ξεχάσω και λίγο αργοτερσ προσπάθησα να προχωρήσω ακόμα και ερωτικά με κάποιον άλλο ,ενώ θέλω τοσο πολύ να προχωρήσω την ζωή μου αναραρωτιέμαι πως ακομα και τοσο μετά νοιώθω οτι είμαι παραδομένη σε εκείνο ένα αισθημα σαν να του ανήκω σαν να μην μπορω να φυγω μακρυά του ενω το θέλω τόσο πολυ το αίσθημα του πως είμαι δικιά του είναι τοσο έντονο που με αγχώνει θέλω να έχω μια σχέση φυσιολογικη.Εχθές είδα κάποιον γνωστο μας αλλα δεν ρωτησα τιποτα για αυτον ομως φαινοταν πως κατι σαν να ηθελε να μου πει.Γνωρίζει κανείς αυτό το συναίσθημα?Το να ανήκεις να νοιωθεις χωρις να το επιλεγεις που ακομα και οι ποιο μετριες ερωτικες σκηνες να γινονται φαντασιωσεις μια περιεργη οικειοτητα που σε κανει να νοιωθεις πληρης.Και ενω εχω τοσο αναγκη να νοιωσω αυτα τα συναισθηματα με ενα νεο προσωπο στην ζωη μου και προσπαθω πολυ για αυτο δεν μου βγαινει.Πως θα το καταπολεμήσω (κ αλλο) αυτο?Θα περάσει?Γιατί το νοιώθω?
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ πάλι υποθέτω πως το μοιραίο ήταν το σεξ μιας βραδιάς που σ' άρεσε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να μείνει απωθημένο. Αν έχω δίκιο στο συλλογισμό μου, τον άνθρωπο αυτόν δεν τον ξέρεις και απλά είναι μια γοητευτική φιγούρα που σου έχει καρφωθεί στο μυαλό. Απομυθοποίησέ το και ψάξε να βρεις κάποιον με τον οποίο θα υπάρχει όντως αυτό το συναίσθημα και που θα είναι αμοιβαίο.
Έτσι όπως τα γράφεις δεν βγαίνουν βασικά συμπεράσματα για το ''είδος'' και τη διάρκεια της σχέσης που είχατε: πόσο κράτησε το ''μοιραίο'', πώς το ορίζεις ως ''μοιραίο'', τι σημαίνει ''έληξε άδοξα'';;; Παρά τη λακωνική σου περιγραφή, πιστεύω ότι η εξήγηση είναι απλή: για σένα ήταν κάτι πιο σημαντικό από όσο ήταν για εκείνον, και αυτό το ανεκπλήρωτο (αφού δε διήρκεσε πολύ ενώ εσύ ίσως είχες επενδύσει περισσότερα) είναι που σε κάνει να νιώθεις έτσι.
Scroll to top icon