ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2016 | 20:52

Θέλω..

Να αγαπήσω και να αγαπηθώ.Θέλω να μοιραστώ τις σκέψεις μου..τα συναισθήματα μου.Έχω λίγες εμπειρίες για τα 26 χρόνια που ζω.Νιώθω πως περνάνε τα χρόνια και μένω στάσιμος..δεν με νοιάζει τόσο όμως ότι δεν είχα ποικιλία στην ερωτική μου ζωή.Έτσι και αλλιώς ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάτι χωρίς να νιώθω πράγματα για το άλλο άτομο.Ίσως να είμαι ηλίθιος δεν ξέρω..απλά βλέπω πως ο καιρός περνάει...πως φοβάμαι να κάνω κινήσεις γιατί θα τα κάνω μαντάρα..και καταλήγω να κάθομαι και να σκέφτομαι κάποιες μοναχικές μέρες όπως σήμερα πόσο μόνος νιώθω..πόσο άδειος νιώθω..και πονάω γαμώτο.Με θλίβει πολύ αυτή η κατάσταση..και ενώ για κάποιους άλλους είναι τόσο εύκολο..εγώ νιώθω άχρηστος πλέον που δεν μπορώ να βρω ούτε μια κοπέλα..και ας μας βγάλει όπου είναι να μας βγάλει τέλος πάντων.Ξέρω τα έχω μπερδεμένα στο μυαλό μου..αλλά ευχαριστώ που το διαβάσατε!! :-)
3
 
 
 
 
σχόλια
Σε νιώθω φιλε μου. Και εγώ μία από τα ίδια.. Εγώ είμαι 23 χρονων και έκανα πριν λίγο καιρό τη πρώτη μου σχέση. Πιο πριν τίποτα απολύτως... Ένιωθα και εγω αυτα που νιώθεις και εσύ.. Εκανα σχέση αλλά ήταν δυστυχώς αποτυχημένη, διότι και εγώ και η κοπέλα ήμασταν απελπισμένοι για κάτι τέτοιο και δε ταιριαζαμε καθόλου.. Ωστόσο παρόλο που ήταν αποτυχημένη ακόμα και τώρα, μετά από 3 μήνες την αναπολω και νιώθω ένα τεράστιο κενό.. Ωστόσο φιλε μου μην πέσεις στην ίδια παγίδα που έπεσα και εγώ. Το να κάνεις σχέση από απελπισία. Δε θα βγει σε καλό. Καλύτερα να είσαι μόνος και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά ώστε να δεις τη κοπέλα που θα ερωτευτείς και θα νιωσεις τότε ακριβώς ότι θα είναι η κατάλληλη για να κάνεις σχέση. Μικροί είμαστε και οι 2 ακόμα.. Υπομονή και τα καλύτερα θα έρθουν :)
Scroll to top icon