ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2016 | 15:01

Σεβασμός

Απευθυνομαι και στους άντρες και στις γυναίκες. Εφόσον βλέπετε σε ένα ραντεβού ότι κάτι δε κολλαει με τον άλλον ή απλα οτι το ένστικτο σας δε είναι καλό, γιατί κάνετε σχέσεις; Αφού κατά 90% δε θα έχουν καλό τέλος. Είναι κρίμα να δίνουμε ελπίδες σε ανθρώπους που δε μας φταίνε σε τίποτα απλά και μόνο για να ικανοποιήσουμε καποια δικιά μας ανάγκη. Εγώ πλέον αν δε νιώθω 100% για τη κοπέλα απέναντι μου δε ξανά μπαίνω σε σχέση. Το έκανα μία φορά και το έχω μετανιώσει οικτρά...
4
 
 
 
 
σχόλια
Στο πρώτο ραντεβού καταλαβαίνεις αν συμπαθείς τον άλλο οπότε και αποφασίζεις αν θα ξαναβγείς μαζί του. Δεν βασίζεσαι στο ένστικτο αλλά παρατηρείς και καταγράφεις τα λόγια ή τις πράξεις του. Από εκεί και πέρα το κατά πόσο ταιριάζετε είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Πώς θα πεις πως έχεις σχέση εξαρχής, από τη στιγμή που δεν ξέρεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου; Ποιός κάνει εύκολα σχέση στις μέρες μας; Εγώ το αντίθετο παρατηρώ. Ανθρώπους που δεν μπορούν να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους, που δεν κάνουν σχέσεις για να μην πληγωθούν ή απογοητευτούν, που φοβούνται τη δέσμευση και κοιτάζουν πως θα την αποφύγουν. Ακόμα και έτσι να είναι και να υπάρχουν πολλοί/ές που επισυνάπτουν εύκολα σχέσεις για να μειώσουν το αίσθημα μοναξιάς τους, εσύ είσαι αυτός που τους επιτρέπει να εισβάλουν στη ζωή σου. Εσύ τους δίνεις αξία και χώρο. Μην επιρρίπτεις σε άλλους την ευθύνη για τις λάθος επιλογές σου.
Θεωρώ ότι το ένστικτο παίζει ρόλο. Αν κάτι δε σου φαίνεται καλό από την αρχή, σίγουρα κάτι πάει στραβά. Συμφωνώ ότι τον άνθρωπο τον γνωρίζεις στη συνέχεια. Η ένσταση μου είναι απλώς αν από την αρχή κάτι δε σου κολλάει ή το ένστικτο σου σου λέει να φύγεις καντο, διότι αν φτιαξεις τη σχέση και δεις ότι δε ταιριάζεις τελικώς τότε πληγωνεσαι και εσύ και το έτερον ήμισυ σου..!
Μα το ένστικτο δεν βασίζεται στην κρίση και τη λογική. Δεν είναι το τρίτο μάτι που μας υποδεικνύει ότι ο συγκεκριμένος δεν είναι ο κατάλληλος για μας. Οι πράξεις που έρχονται σε αντίθεση με τα λόγια του όμως είναι.
Συμφωνώ.. Απλώς το αναφέρω για να γλυτώσεις χρόνο και ψυχική υγεία.. Κάποιες φορές καταλαβαίνεις ότι δε θα κολλήσεις με τον άλλον ή ότι η σχέση δε θα κρατήσει πολύ. Αλλά εντάξει είναι και άνθρωποι που παίρνουν το ρίσκο και πολλές φορές βγαίνουν κερδισμένοι..
Scroll to top icon