ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.5.2016 | 14:26

Θέλω να γυρίσεις πίσω

Νομίζω ότι οι άνθρωποι τελικά κάτι έχουν πάθει. Δεν αντέχουν την πολύ αγάπη,τους τρομάζει. Όταν τους λες ότι τους αγαπάς πιο πολύ και από τον εαυτό σου, αυτοί χάνονται. Τρέχουν μακριά...
6
 
 
 
 
σχόλια
Καμία σχέση: οι άνθρωποι θέλουν την αγάπη. Απλά, όσοι φεύγουν τρέχοντας, δεν τη θέλουν από σένα, την αναζητούν ακόμη αλλούς. Εσένα σε έχουν για ''κάτι χαλαρό'' χωρίς πολλές πολλές αγάπες, εάν ήθελαν την αγάπη σου ποτέ δε θα ξεκόλλαγαν (το δεύτερο ενικό δεν σημαίνει ότι όσα γράφω αφορούν μόνον εσένα....).
Νομίζω τελικά ότι είναι σαν το μικρό πριγκιπα με την αλεπού. Θα πρέπει απλά να σταθώ στα θετικά αυτής της υπόθεσης. Ούτως ή άλλως η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει και αργά ή γρήγορα θα τον χάσω. Το ήξερα αυτό από την αρχή και ήθελα μόνο να ξέρει αυτός ότι δεν ήταν απλά ακόμα ενα άτομο στη ζωή μου σαν όλα τα άλλα.
Δεν του είπα αυτό ακριβώς. Του είπα απλά ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και ότι τον ευχαριστώ που υπάρχει. Ο, τι θα μου είναι πολύ δύσκολο το να τον χάσω(και εγώ εννοούσα αυτό που σας είπα και ας μην του το είπα ποτέ). Και σήμερα ήταν απλά απομακρος. Απλά η διαπίστωση μου αυτή πηγάζει από τον ίδιο τρόπο που φερθηκε κάποιος άλλος στην κολλητή μου.
Συμφωνώ, αρκεί την αγάπη να τη δείχνεις και να μην είναι μόνο λόγια. Και επίσης προσοχή μήπως η πολύ αγάπη πνίγει τον άλλον. Αν η αγάπη δωθεί στον άλλον με προσοχή και όχι με υπερβολές, τότε δε θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να φύγει. Εκτός και αν είναι τέρμα αχάριστος, οπότε εκεί δε μπορείς να κάνεις κάτι :)
Scroll to top icon