ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.5.2016 | 15:31

Ωχχχχ...

Πως της λενε τωρα οτι θελω να παρω το αεροπλανο,να παω να πιουμε εναν καφε κ να γυρισω;θα με περασει για τρελο..κ δεν γνωριζομαστε κ καλα.
13
 
 
 
 
σχόλια
Πριν λιγα χρονια ..το εκανα (πως που ποτε και γιατι αν θελετε τα αναφερω) και ειχε μεγαλη επιτυχια ....Στο προτεινω ανεπιφυλακτα ....η μεθη της αγωνιας ....η λαχταρα ....το παθος ...το απροσδοκητο ....ενα σκηνικο που θα σου μεινει αξεχαστο ....συναισθηματα μοναδικα .
Απλα σκεφτομαι πρωτα να της το πω.μην παω ετσι.η μια περιπτωση ειναι αυτο που λες..το να εχει μεγαλη επιτυχια..την αλλη περιπτωση δεν θελω να την σκεφτομαι!
Κοιτα να δεις .....Τα δεδομενα μονο εσυ τα ξερεις ....και εξηγουμαι ...Τι εννοεις δε γνωριζομαστε και καλα ...καθολου?η λιγο?ή μονο μεσω μαιλ?η πως αλλιως?Αλλο να εισαι αγνωστος με τον αλλο...αλλο να εχεις σχεση ...αλλο να εισαι στις αρχες και στα φουντωματα..ολα ειναι εξαρτωμενα απο συνθηκες και καταστασεις .Γιατι και εγω αν δεν σε ηξερα ...δεν πα να ειχες ερθει απο το Καταρ δεν θα εμφανιζομουν γιατι θα τρομαζα με την υπερβολη σου.Εγω ειχα σχεση και το εκανα ....ειμασταν σε αποσταση και μας εκανε πολυ χαρουμενους ....Στην περιπτωση σου ,δεν εχω αρκετα δεδομενα και ενω ειμαι γενικα της τρελας και ρισκαρω παραλληλα ειμαι και καχυποπτη σε κατι που δεν το ξερω .
Αν και πολυ γλυκια κινηση εγω σκεφτηκα σαν την σκια...Επισης θυμηθηκα κ ενα φιλο μου που ταξιδεψε ισπανια γτ ειχε ψιλοτσακωθει με τη τοτε κοπελα του κ εκεινη δεν ηταν εκει η δεν του ανοιξε...Προσωπικα τωρα,θα μου αρεσε σαν κινηση ειδικα αν υπηρχε καποιο φλερτινγκ.....ΟΜΩΣ ισως να μην ημουν ετοιμη να σε συναντησω(τους θελω εγω τους χρονους μου...)και να μην ερχομουνα ποτε...επισης μπορει να σκεφτομουνα οτι εισαι ρομαντικος αλλα κ stalker...βαλτα κατω ολα κ σκεψου τα!!!
δεν ξέρω κατά πόσο θα άρεσε σε όλες αυτό.. ναι είναι πολύ γλυκιά σκέψη και ακόμα πιο ρομαντική σαν κίνηση αλλά εγώ προσωπικά αν δε σε γνώριζα καλά θα ένιωθα τεράστια πίεση. καθαρά προσωπικά μιλώντας! ότι και να κάνεις, εύχομαι καλή τυχη :)
Thanks για τις απαντησεις σας..για τον φιλο που ειπε για τραινο..βρισκετε σε νησι.οποτε μονο αεροπλανακι..θα το σκεφτω.Η τελευταια αναρτηση με προσγειωσε λιγο.. :(
Εσυ μπορείς να της το προτείνεις αλλά μη θεωρήσεις δεδομένο ότι θα δεχτεί ή θα κολακευτεί. Πες ότι θα χαρείς να πας έστω μονοήμερο αλλά ότι δε θες να τη φέρεις σε δύσκολη θέση και αν δε θέλει τώρα, μπορείτε να το αφήσετε για άλλη στιγμή. Τόσο απλά.
Εσύ μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και όπως νιώθεις, διαφωνω όμως με τα σχόλια που λένε ότι "θα λυγίσει" και "θα κολακευτεί". Ούτε τρελή θα είναι ούτε ανόητη άμα δε θέλει. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε αλλά επειδή κάποιος κάνει κάτι που ΘΕΛΕΙ για εμάς, δε σημαίνει ότι θέλουμε και εμείς. Είναι πολύ άσχημο να θεωρείται αυτονόητο, να θεωρείται ότι πρέπει να είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε σε κάποιον άλλον. Αν μου το έκανε αυτό κάποιος που ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ θα αισθανόμουν πολύ μεγάλη πίεση. Εξομολογούμενε, αν δεν είσαι σίγουρος για το πώς σε βλέπει και αν νιώθει το ίδιο μπορείς να της πεις ότι θα ήθελες να τη δεις και θα χαιρόσουν να κάνεις το ταξίδι, έστω και μονοήμερο. Αν πάλι είστε στο ίδιος μήκος κύματος, μπορείς να της κάνεις μια πολύ γλυκιά έκπληξη.
Scroll to top icon