ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2016 | 14:05

Επάγγελμα κλπ

Γεια σας ονομάζομαι Ελένη και εχω μαζι με μια φιλη μου μια σελιδα στο φβ.Εχω ξαναγραψει εδώ περα και σας ελεγα ότι ενώ τα παω πολύ καλα με τα μαθηματα δεν μου αρεσει τιποτα.Θα θελα να σας πω ότι μου αρεσει να ασχολούμαι με το youtubing.Μαζι με την φιλη μου προσπαθουμε να φτιαξουμε ένα καναλι-σελιδα στο φβ,αλλα είναι πολύ δυσκολο.Δεν εχουμε ανεβασει ακομα βιντεο γτ δεν εχουμε πολλα λαικ.Θα ημουν παρα πολύ ευγνωμων αν κανατε ένα λαικ! Δεν μ αρεσει να ζητιανεύω λαικ,απλα σκεφτείτε ότι (απιθανο) ισως καταφερω να κανω αυτό που μ'αρεσει.Θα θελα επισης να σας ζητησω αν θελετε να προβαλετε καποιο ταλεντο σας πειτε μου σας παρακαλω ευχαρίστως θα φτιαχναμε μαζι ένα ωραιο βιντεο!
1
 
 
 
 
σχόλια
Κορίτσια δε θέλω να σας απογοητεύσω και χωρίς να ξέρω πόσο χρονών είστε, θα σας πωγιατί δεν παίρνετε τα πολυπόθητα like (ούτε share). Το όνομά σας είναι καλό σαν ιδέα, όμως το λογότυπο καμία σχέση, καθώς και οι δημοσιεύσεις σας. Για να είναι κανείς πραγματικά out of the box χρειάζεται να το έχει ψάξει παραπάνω από το να ποστάρει χιλιοδιαβασμένα στιχάκια και άπειρα κλισέ πάνω σε σκούρες φωτό φόντου με γραμματοσειρές που ζαλίζουν και πολλές φορές δεν ξεχωρίζει καν το κείμενο.Χρειάζεται δουλίτσα να βρείτε κάτι πρωτότυπο, μην αναπαράγετε τα ίδια και τα ίδια. Διαβάστε μόνες σας κάτι ξεχωριστό κι αν βρείτε κάτι που αξίζει και σας ταιριάζει δημοσιεύστε το. Σιγά σιγά θ'αποκτήσει χαρακτήρα η σελίδα σας και θα ξεχωρίζει.Καλό θα ήταν να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον επαγγελματία (συμβουλευτικά να σας υποδείξει κάποια πράγματα) και να κινηθείτε λίγο περισσότερο στο χώρο των media, αφού νομίζετε οτι σας αρέσει, ώστε να αποφασίσετε αν αυτό θέλετε να ακολουθήσετε.Πάντως τυχεροί αυτοί που έκαναν το χόμπυ τους επάγγελμα και απείρως ικανοί. Εύχομαι ό,τι καλύτερο.
Scroll to top icon