ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2016 | 23:29

Για τους αναποφάσιστους

Η σταθερότητα στις αποφάσεις είναι συχνά απλό δείγμα βλακείας. Δείχνει ανικανότητα να σκεφτείς το ίδιο πράγμα δύο φορές. H. L. Mencken (δεν το λέω εγώ)
2
 
 
 
 
σχόλια
Θα συμφωνήσω με το "ταπεινό χαμομηλάκι". Επιπλέον, θα προσθέσω πως οι αποφασιστικοί δείχνουν, ότι είναι άνθρωποι με σταθερότητα και αυτοπεποίθηση. Οι αναποφάσιστοι από την άλλη, δείχνουν ότι είναι άτομα, υπεύθυνα και προσεκτικοί με τις επιλογές τους. Δεν παύουν όμως να έχουν και τα δύο μειονεκτήματα. Ο αποφασιστικός μπορεί επίσης να δείχνει επιπολαιότητα ενώ ο αναποφάσιστος, φανερώνει ότι είναι ένα άβουλο ον. Και στις δύο περιπτώσεις όμως, το πρόβλημα είναι η ανασφάλεια και όχι η βλακεία.Εγώ παρεμπιπτόντως ανήκω στην κατηγορία των αναποφάσιστων.
μπορεί να το έχεις σκεφτεί και να κατέληξες σε αυτό. το ότι δεν αλλάζεις γνώμη κάθε τρεις και λίγο δεν δείχνει βλακεία, αντίθετα δείχνει ότι για αυτό που αποφάσισες είσαι σίγουρος.κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά. αυτό δεν σημαίνει ότι ούτε οι αποφασιστικοί αλλά ούτε και οι αναποφάσιστοι είναι βλάκες.
Scroll to top icon