ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2016 | 21:48

Δεν μπορώ να χωρίσω..

Δυσκολεύομαι τόσο πολύ να φύγω από μια σχέση που είμαι τώρα...έχω προσπαθήσει αλλά δεν μπόρεσα...πάντα γυρνουσα και τελευταία φορά κράτησε έναν μήνα και έγινε το μπαμ δεν αντεξα και πάλι μαζί.Όσο είμαι μαζί του υπάρχουν στιγμές που χαλιεμαι πολύ ασχημα ενώ όταν είμαι χώρια του με πιάνει απελπισία και δεν αντέχω χωρίς αυτόν. Φοβάμαι να φύγω..κάθε φορά γυρνάω και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω να κρατηθώ να μην γυρίσω.Νιωθω σιγουριά στην σχεση αυτη από την άποψη ότι ταιριάζουμε πολύ, τα βρίσκουμε και περνάμε πολύ καλά, νοιαζομαστε ο ένας για τον άλλο. Με φοβίζει το καινούργιο, το άγνωστο. Δεν ειμαι σε φαση να παντρευτω γιατι ηλικιακα ειμαι 24 χρονων..όλοι μου λενε οτι περνανε τα χρονια και θα έχω απωθημένα. Έχουμε περάσει και πολλά μαζί αλλά κάτι μέσα έχει χαλάσει.. Θέλω να τραβήξω ένα αυτοκόλλητο έτσι απλά και να τελειώσει όλο αυτό. Να ξυπνησω μια μέρα και να πω αυτό ήταν τέλος. Μια λύτρωση.
6
 
 
 
 
σχόλια
Γιατι παιδι μου να φυγεις ντε και καλα; Για να εχεις εμπειριες; Επειδη οι αλλοι λενε οτι πρεπει να εχεις εμπειριες; Πιστευεις οτι μπορεις να βασιζεις τη ζωη σου σε γενικευσεις; Ασε στην ακρη τα κολληματα και απλως ζησε ομορφα,τσαμπα ταλαιπωρεισαι μου φαινεται.
Οντως αυτοαναιρειται το κειμενο... Δεν αντέχεις, έγινε το μπαμ, χαλιέσαι άσχημα αλλα κατα τα άλλα περνατε πολύ ωραία μαζι.. Πάντως αν όντως θες να φύγεις και παρόλα αυτά μένεις δεν φταίει και ο άλλος να έχει ψεύτικες ελπίδες..
Scroll to top icon