ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2016 | 00:28

Η αληθεια

Μερικοί εδώ μέσα ειρωνεύεστε συνεχώς τον κόσμο ο οποίος σας λέει το πρόβλημα του και εσείς νομίζετε πως σας τρολλάρει..λυπάμαι που σας το λέω αλλα ο κάθε άνθρωπος έχει τον πόνο του και τον καημό του (σοβαρό ή οχι) και απευθύνετε σε εσάς μπας και τον βοηθήσετε με οποιονδήποτε τρόπο..Με πολλή αγάπη,μια που θεωρήσατε ως τρολ!
9
 
 
 
 
σχόλια
Οι σοβαρές ερωτήσεις/εξομολογήσεις λαμβάνουν αντίστοιχες απαντήσεις (με τη χροιά του κάθε σχολιαστή βέβαια). Οι ασυνήθιστες όμως (προσέχω με τους χαρακτηρισμούς) γίνονται αφορμή για εμπαιγμό/καλαμπούρι/κράξιμο/πείραγμα, όπως και εκεί έξω στη μη ψηιακή κοινωνία.Δεν είναι κάτι το μεμπτό, αφού κι εδώ μια μικρογραφία είμαστε και μπορεί να πάρει κανείς μια ιδέα για το πώς θα φαινόταν το πρόβλημά του σε κάποιον άγνωστο.Αν είστε εσείς με τις φωνές, έχω να σας πω οτι καλό θα ήταν να μιλήσετε σε κάποιον ειδικό, καθώς αυτό μπορεί να συμβαίνει λόγω κάποιου πρόσφατου τραύματος (μπορεί συνειδητά να μην του δώσατε ιδιαίτερη σημασία) κι ας μη σχετίζεται απαραίτητα με κάποια απώλεια ή μιας περίοδου έντονου στρες που διανύετε ή διανύσατε.Καλή τύχη.
Αλλος εχει τιτλο..νοτ μι...! Μια trushτραγουδι,μια σουπερ τραγουδι(sonic youth,μια ερωτευμενος,μια την πεφτεις παντου...μια σουσουραδα,μια παραγνωριστηκαμε....μιλησε κανεις για τρολλ???
Scroll to top icon