ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2016 | 01:31

Μπήκα απόψε μετά από σχεδόν δυο μήνες

και κατάλαβα οτι οι εξομολογήσεις έχουν γίνει μια κλειστή ομάδα-μια μικρή κοινότητα οπού ο ένας γνωρίζει λίγο-πολύ τον άλλο. Διάβασα και την πιο σχολιασμένη εξομολόγηση και παρότι δε γνώριζα τους περισσότερους στους οποίους αναφέρεται, γέλασα. Αυτό το "L.F.E" με γύρισε στο δημοτικό! Είναι όμορφο αυτό που συμβαίνει, άγνωστοι να γίνονται μια πολυποίκιλη παρέα αλλά νομίζω οτι έχει χαθεί η ουσία της στήλης. Όταν οι σχολιαστές πιάνουν κουβεντούλα κάτω από το κείμενο κάποιου είναι κάπως αγενές και κουραστικό. Και πόσες εξομολογήσεις γραμμένες για άλλες εξομολογήσεις και σχολιαστές!Απλά ένιωσα οτι δε μπορώ να παρακολουθήσω. Οτι έχω χάσει επισόδεια...
22
 
 
 
 
σχόλια
Λίγο-πολύ ό,τι είπαν τα παιδιά και από μένα.Η στήλη έχασε τον χαρακτήρα της όταν έγινε υποχρεωτικό να κάνουμε λογαριασμό για να σχολιάζουμε. Άπαξ και αποκτήσεις νικ και άβαταρ, δημιουργείται μια περσόνα και με αυτές τις περσόνες κινούμαστε. Να σου υπενθυμίσω ότι έγινε αναγκαστική η δημιουργία λογαριασμού γιατί συγκεκριμένα άτομα έγραφαν άσχημες προσβολές προς τους εξομολογούμενους. Διάλεξε τι θεωρείς περισσότερο αγενές και κουραστικό.(εμένα γιατί με αφήνετε απ'έξω;;; εε;;;; μόλις έμαθα ότι η choc έχει 3 πρώην εδώ μέσα!!!! είναι επονείδιστο, επαχθές και μη βιώσιμο!)
Πρωην -νυν και δυο-δυο...λιγακι Μεσσαλινα...δεν εχω καταλαβει αν ειστε ανηρ η θηλη(μπορει να τα φτιαξουμε αν θελετε)επισης σας ειχα συμπεριλαβει και στην εξομολογηση με τα 114 σχολια και δεν απαντησατε ,οποτε μαλλον δεν θα θελετε να συμμετασχετε στα σοβαρα μας παιδιαρισματα...
@confusedsatine : βαραω και δερνω????που κολλαει αυτο?στα μουτρα με το κρεας???και τι υποτιμητικο σχολιο για μια ανερχομενη star ...μην ξεχνας οτι με τις δημοσιες σχεσεις μου ανεβηκε η Βιλα!!!ακου εκει λεξεις(προσλαβω+bodyguard)...(ελα να ριξουμε ενα τσακωμο...το κανω με μεγαλη επιτυχια τελευταια...)
wow ME συναρπασες..θα τα εχω και με σενα και με τουσ αλλουσ δυο...ωραια δεν τα περναμε!!! θα εχω Βασιλειο,vespa και με εσενα????καμια κασα??κανα σπιτι φαντασματων???(οχι τπτ αλλο,επηρεαστηκα και απο την εξομολογηση της αλλης)
dead souls παρεπεμπε σε κατι μακαβριο αλλα για dead bones δεν το περιμενα...θες να εισαι ο φουτουριστικος πλην θανοντας αντρας μου???θα τρομαζεις κοσμο απο τις μονωσεις..
θες να σε βαλω λιγο στην trashια μας??? με το dead souls γνωριστηκαμε τελευταια...ηταν μοιραιο !!! δεν μπορουσαμε να αποχωριστουμε ο ενας τις τρολλιες του αλλου...πρωην μου υπηρξε ο Βολος ,καλο και εξυπνο παιδι με εντονη κριση κ κριτικη...αρκετα δουλευταρας...(εχει πληκτρολογησει πολυ).Δυστηχως δεν τα βρηκαμε...ηθελε προικα γιατι δεν ημουν αρκετα εξυπνη...πιο,πιο πρωην ο Βασιλιας..μεγαλη μου αδυναμια +αγαπη αλλα δεν ηταν εφικτο για πολλους λογους...τι ??????να ξαναπροσπαθησουμε??????μεχρι την Αυστραλια φτασαμε...μαλλον παραγνωριστηκαμε κ χαθηκε ο σεβασμος..κριμαααα...(παντως για καποιο λογο ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ L.F.E)Mε την Quite δεν ξεκινησαμε ωραια αλλα στο τελος τα βρηκαμε...φτιαχνει κ γαμω τα τσουρεκια (ενω εγω μονο στουσ αλλους τα κανω...οσο για την Αnnabel ειχα ακουσει τα καλυτερα κ δικιο ειχαν(ασε που μου χρωσταει κ ενα προφιτερολ..) τι λες θα κατσεις η προτιμας το αγορι 19???
Έχω διαβάσει κατά καιρούς σχόλια σου (πολύ καλογραμμένα συγκροτημένα και ευφυή) εντούτοις διαφωνώ. Όσον αφορά την ανωνυμία εγώ ανώνυμος είμαι και έτσι θα παραμείνω (για όσο είναι). Κατά βάση όμως οι εξομολογήσεις έχουν σαν στόχο να βγάλει ο άλλος από μέσα του αυτό που θέλει και δεν μπορεί ,ενώ εδώ λόγω της ασφάλειας έχει αυτή την δυνατότητα. Η βοήθεια που αναφέρεις κατ΄ εμέ είναι δευτερεύουσα (προσωπικά δεν διεκδικώ τέτοιες δάφνες) και έχει να κάνει και με την πλάκά και με το χιούμορ που αντιμετωπίζονται κάποια θέματα.
Και εγώ λίγο καιρό έχω που συμμετέχω και όντως στην αρχή έβλεπα τα σχόλια και την κουβεντούλα που παιζόταν και κάπως μου φαινόταν. Αυτοί γνωρίζονται, εγώ που θα χωθώ, δεν κολλάω και διάφορα. Το θέμα είναι να θες να συμμετάσχεις (για τους δικούς του λόγους ο καθένας) και φυσικά να υπάρχει ευγένεια και διάθεση για χιούμορ. Αν στην τελική μπορείς να πεις και κάτι που σε εκφράζει η μπορεί να βοηθήσει έχει καλώς αλλιώς ψάχνεις κάτι άλλο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon