ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2016 | 02:07

ενδιαφέρον

Πραγματικά δεν ξέρω τι ειναι αυτο που παθαινω χανω ευκολα το ενδιαφέρον μου για κάποιον, κ το παθαινω οταν ο αλλος πεφτει μ τα μουτρα πάνω μου, τελικά που θα καταληξει αυτο δεν ξερω, βλέπω ζευγαρια κ τα χαιρομαι που ειναι ταιριαστα κ ερωτευμενα κ λεω οτι εμενα δεν θα μου ξανασυμβεί..οταν ο ανθρωπος μεγαλώνει δυσκολα συγκινειται εύκολα κ του αρεσει κατι..μακαρι οταν ημουν πιο μικρη που ειχα αλλη ορεξη κ ενθουσιασμό ν εκανα τις επιλογές που έπρεπε..
4
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρεις πότε σταματάει η ζωή; Όταν έρχεται ο θάνατος. Μέχρι τότε όλα μα όλα είναι εφικτά. Και θα ερωτευτείς ξανά, και θα ενθουσιαστείς και μπορεί να ξαναπονέσεις αλλά θα σηκωθείς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διατηρείς το χαμόγελό σου. Σου μιλάω εκ πείρας. Ξεκινάς να χαμογελάς με τα πιο απλά και μικρά και μετά γίνεται ακόμα πιο εύκολο. Ένα ειλικρινές χαμόγελο μπορεί να φωτίσει τα πάντα γύρω σου, και όλοι θα θέλουν να είναι δίπλα σου για να τους ζεσταίνει αυτό το φως που θα ακτινοβολείς.Τώρα που έρχεται και καλοκαιράκι... :)
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά μάλλον το παρελθόν σου και οσα έχεις βιώσει σε τραβάνε πίσω αντί να σε πηγαίνουν μπροστά, και μένα μου συμβαίνει και δεν ξέρω και ποιά είναι η λύση.
Όσο είσαι προσκολλημένη στο παρελθόν δεν θα βρεις τίποτα. Άστο ακριβώς εκεί που ανήκει, στο παρελθόν, και κοίτα μπροστά.*..°•`.".*°• (σε πασπαλίζω και με λίγη μαγική νεραϊδόσκονη!)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon