ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2013 | 22:04

εξαγριωνεται κανεις αλλος ή απλα εγω υπερβαλλω???

βλεπω καθημερινα στο MEGAλο καναλι τη διαφημιση με ενα (τι πρωτοτυπο!) τουρκικο που ξεκινα. η ιστορια απο οτι καταλαβα ειναι για μια που τη βιαζουν 3 και μετα ερωτευεται τον εναν! και εκει εκνευριζομαι! περα απο ενα ακομα τουρκικο, ετσι τους αγγιξε στο μεγκα ο βιασμος της Μυρτως, ο ομαδικος βιασμος της κοπελας που εκανε το γυρο του κοσμου και τελικα ο θανατος της και ολα οσα ακουμε κατα καιρους? με το θυμα να ερωτευεται το θυτη??? ταυτιζεται κανεις και κυριως καμια αλλη ή απλα εγω το πηρα στραβα???
7
 
 
 
 
σχόλια
απαντηση στον 02:34..τί θα πει ''τηλεοπληκτη απαντηση''?την πεταξες τη μαλακια και κολλησε στο ΣΤΕΦ.Δεν βλεπω τηλεοραση σχεδον ποτε...με το Ιντερνετ εχω κολλημα.
το ειδα και εγω χτες ρε συ αυτο το διαφημιστικο και εχω κουφαθει!Απορω ποιος μαλακας σκεφτηκε αυτη την αρωστημενη ιστορια και γιατι αυτο το κωλοκαναλο την προβαλλει.Πώς ειναι δυνατον να λενε οτι ενα θυμα βιασμου που θα αναγνωρισει το θυτη θα τον ερωτευτει?ειμαστε με τα καλα μας?ειναι προσβολη για ολα τα θυματα βιασμου,για ολη την κοινωνια γενικοτερα,πετωντας μας τηλεοπτικα ενα ''τα θελε ο κ..ος της τελικα,σιγα που δεν της αρεσε'' στην πιο τραυματικη εμπειρια που μπορει να βιωσει μια γυναικα.
Η Τουρκική σειρά δεν έχει καμία σχέση με τον βιασμό η τον θάνατο καμίας κοπέλας πουθενά. Εκτός αν βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Είναι απλά μία σειρά. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα σε αυτόν τον κόσμο από το τι δείχνει η τηλεόραση. Και όσο για το αν ταυτίζεστε είμαι σίγουρος ότι ο θύτης θα έχει redeeming qualities, και το σενάριο θα είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο που δεν θα τον παρουσιάσει σαν "κακό".Το ξαναγράφω, υπάρχουν και αληθινά προβλήματα σε αυτόν τον κόσμο που δεν έχουν καμία σχέση με τις παπαριές που παίζει η τιβι.
το να προβαλεται ενας βιασμος ως η αρχη μιας μεγαλης αγαπης δεν αποτελει αληθινο προβλημα ηθικης και ελλειψης σεβασμου των θυματων? ή εστω υπαρκτο προβλημα βλακειας στον εγκεφαλο παραγωγων και τηλεθεατων???
Είναι ένα φανταστικό σενάριο. Αλλιώς όλες οι ταινίες που εκθειάζουν την βία και τα όπλα προσβάλλουν τους βετεράνους πολέμου, οι τσόντες τους άντρες με πέη κάτω των 20 εκατοστών, οι εκπομπές lifestyle(που είναι"αληθινές") προσβάλλουν τους φτωχούς και τους άσχημους κλπ κλπ κλπ.....Τα θύματα βιασμού, άντρες και γυναίκες, έχουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από το σενάριο μίας Τουρκικής σειράς. Είναι απλά μία τηλεοπτική σειρά και όποιος δεν γουστάρει δεν την παρακολουθεί.
δεν ειναι οτι δεν υπαρχουν πραγματικα προβληματα ή οτι δεν το ξερουμε οτι υπαρχουν και ασχολουμαστε με ενα τουρκικο σιριαλ,τί το γραφεις 2 φορες?no need for patronizing.Το καφρικο σεναριο της σχολιαζουμε.Το ''ταυτιζομαι'' παει στο αν συμφωνουμε οτι αυτη η σειρα δεν θα επρεπε να γυριστει και φυσικα να προβληθει.Ουτε ειπε κανεις οτι βασιζεται σε καμια αληθινη ιστορια.
Αν αρχίσουμε να απαγορεύουμε το κάθε τι επειδή μας σοκάρει δεν θα έχει σταματημό. Έτσι ανοίγει η πίσω πόρτα για τον φασισμό, με "ηθικές" προθέσεις.
Scroll to top icon