ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2016 | 18:25

Κι εγώ έχω κάνει σχέση με άτομο που είχε (σοβαρότατα) ψυχολογικά προβλήματα.

Δεν τον είχα γνωρίσει ούτε στο facebook,ούτε στον δρόμο, αλλά από κοινή φιλική παρέα. Η κοινή μας παρέα όμως καθόλου δεν με ενημέρωσε για την σοβαρότητα της ψυχικής υγείας του "καλού" κατά τα άλλα παιδιού που μου γνώρισε, γιατί πολύ απλά ούτε καν αυτοί οι ίδιοι οι κοινοί μας γνωστοί δεν ήξεραν ακριβώς την κατάστασή του. Νόμιζαν , όπως κι όλος ο υπόλοιπος κόσμος πλην της οικογενείας του τότε αγοριού μου, πως απλώς είχε περάσει μια μελαγχολία στην εφηβεία επειδή έχασε στα 13 του τη μάνα του, αλλά την πραγματικότητα την ανακάλυψα μέσα από την ίδια την οικογένειά του όταν εν καιρώ άρχισα να συναναστρέφομαι μαζί τους.Καταλαβαίνεις λοιπόν πως κάποια πολύ προσωπικά θέματα και μάλιστα τόσο μεγάλης βαρύτητας δύσκολα τα εκμυστηρεύεσαι ακόμα και στους κολλητούς σου, πόσο μάλλον να τα ξέρουν κι όλοι όσοι πας μαζί τους για καφέ ή κάνεις παρέα στη σχολή κι άρα να ενημερώσουν μετέπειτα και τον/την εκάστοτε πιθανή σου σύντροφο.Οπότε, φίλε σχολιαστή Chief, μην επαναπαύεσαι και πολύ στην σιγουριά της "ασφάλειας" που υποτίθεται πως σου προσφέρουν οι γνωριμίες μέσω κοινών γνωστών κι οι πληροφορίες με τις οποίες μπορούν να σε προειδοποιήσουν αυτοί οι κοινοί γνωστοί.ΥΓ: Σόρρυ που σου απάντησα με εξομολόγηση, αλλά έχω διαγράψει από καιρό τον εδώ λογαριασμό μου και δεν δύναται να σχολιάσω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ, η παρέα δεν παρέχει καμία ασφάλεια από μόνη της, πλην όμως κατά την κρατούσα αντίληψη είναι πιο ασφαλές να γνωρίζεις κάποιον από παρέα (και κοινούς γνωστούς εν γένει) παρά από το δρόμο. Θα επαναλάβω και εδώ ότι τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ και πιο απροσάρμοστες συμπεριφορές τις έζησα από ''γνωστές'', οι άγνωστες τηρουμένων των αναλογιών φέρονταν πάντα πολύ καλύτερα.
Scroll to top icon