ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2016 | 19:10

συγγενείς

"τις είδα τις φωτογραφίες σου... είναι ωραίες αλλά είσαι ΠΑΧΙΑ παιδί μου'ΠΑΧΙΑ-μια λέξη που με συνοδεύειι απο όταν ήμουν 6 χρονών... εντάξει 120κιλά είναι πάρα πολλά συμφωνώ αλλά δεν το λες έτσι. αναρωτήθηκες ποτέ γιατί είμαι παχιά-χοντρή-βουβάλα ή όπως αλλιώς με αποκαλείς? ίσως επειδή όλοι σας με πιέζετε τόσο πολύ να χάσω κιλά και έχω πάντα το άγχος της προσπάθειας. ίσως επειδή ποτέ δεν με βοηθήσατε να αγαπήσω την εικόνα μου και πάντα με αντιμετωπίζατε ως το άσχημο μέρος της φωτογραφίας, το άτομο που θα φάει σαλάτα, το άτομο που δε θα φάει παγωτό, το άτομο που δε θα παντευτεί δε θα βρεί δουλειά κτλ κτλ... αλήθεια θέλω να αδυνατίσω... αλλά θα γίνει πιο εύκολα αν σταματήσετε όλοι σας να με αγχωνετε τόσο. ειλικρινά δεν την παλεύω άλλο.σταματήστε να μου φέρεστε σαν ένα τέρας, παραπανίσια κιλά έχω γιατί μένετε πάντα σ αυτό? τόσα πράγματα έκανα στη ζωή μου.. τόσο πολύ σας μάραναν τα κιλά μου? ναι , δε λέω με αγαπάτε και ενδιαφέρεστε.. άλλα δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες.. και το να υπενυθμίζεις σε ένα άτομο ακόμη και στην ορκομωσία του πόσο παχύ είναι , δεν είναι και το καλύτερο.. με επηρεάζετε πολύ αρνητικά.. πως να το χειριστώ? δε ξέρω..
2
 
 
 
 
σχόλια
Η υποκρισία της κοινωνίας, όπου ο καθένας παίρνει το λόγο αυθαίρετα, να σου κουνήσει το δάχτυλο προσβλητικά με την πρόφαση/δικαιολογία της υγείας σου. Λες και είναι ειδικός. Λες και σε ήξερε από χθες ας πούμε.Αυτοί είμαστε κι έχουμε δρόμο μπροστά μας καθότι ανενημέρωτοι και απαίδευτοι.
Συγγνωμη που θα σχολιασω σχολιαζοντας σχολιο αλλου, αλλα emotional οσο δικιο κι αν εχεις περι ευθυνης, ουσα κατω απο 50 κιλα η ιδια ειναι αδυνατον να μπεις στα παπουτσια της και να νιωσεις πώς νιωθει. Ας μιλησει καποιος υπερβαρος ή πρωην υπερβαροςγια να δωσει τα φωτα του.
Scroll to top icon