ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2016 | 22:24

ΛΑΘΟΣ

Έκανα το ποιο μεγάλο λάθος να ερωτευθώ έναν άνθρωπο που δεν μου ανήκει συναισθηματικα....που δε θα μ αγαπήσει ποτέ...τον αφήνω να με χρησιμοποιεί γιατί τον αγαπάω εγώ ....δεν ήθελα τίποτα μόνο την αγάπη του.. στο χαμόγελο του βλέπω τον ήλιο .Όπως συμβαίνει σ αυτές τις καταστάσεις σε λίγο θα βαρεθεί και θα φύγει...άλλα το ήξερα από την αρχή .....Θα ήθελα να είχα λήγει αξιοπρέπεια....αν είχα θα έπρεπε να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μην λες τέτοια χαζά ρε!!!!!!Ούτε για πλάκα!!Πώς ξέρεις οτι θα βαρεθεί και θα φύγει πώς παίρνεις σαν δεδομένο οτι δεν έχει αισθήματα για εσένα σου έχει δώσει σημάδια γραφής?Εάν ναι θα πώ κάτι ακραίο, Σου άρεσε όταν σε "χρησιμοποίησε" σωματικά ή και συναισθηματικά? Εαν ναι τότε πές οτι κάτι έλαβες κι εσύ απο τήν την ιστορία.. Σε αντίθετη περίπτωση απλά λήξε το asap.Πρόσεχε μόνο μήν είναι όλα στο μυαλό σου, μια άμυνα,επειδή φοβάσαι μην πληγωθείς.p.s. Μια χαρά αξιοπρεπής είσαι απ'τον τρόπο που γράφεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon