ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.5.2016 | 05:29

Πρέπει ...

Πρέπει να τα καταφέρω .Ειμαι 36, με μεταπτυχιακο τίτλο σπουδών και ενώ εργάζομαι σε pat time απασχόληση (4 ήμερο 4ωρη απασχόληση) με 350 ευρώ θα ήθελα να βρω και μια πρωινή δουλειά κάτι το οποίο είναι σχεδόν ακατόρθωτο αφού στις συνεντεύξεις ενώ πάνε όλα καλά , με απορρίπτουν είτε λόγω ηλικίας , είτε λόγω του ότι έχω έχω την απογευματινή εργασία .Θα μου πείτε ότι υπάρχουν και χειρότερα.Δεν θα διαφωνήσω ,αλλά δεν βγαίνει η ζωή με 350 ευρώ και μισό ένσημο.Σκέφτομαι παράλληλα να διαβάσω για διαγωνισμό δημοσίου , αλλά μερικές φορές με παίρνει απο κάτω ,είμαι στην φάση της ζωής μου που θα ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά δυστυχώς είμαι σε έναν εργοδότη ο οποίος κάνει τα ΠΑΝΤΑ να αυξησει το εισοδημά του ,αυξάνοντας τις δικές μου αρμοδιότητες και να βγάζω όλο και περισσότερη δουλειά μέσα στο 4ωρο , χωρια τις υπερωρίες που δεν μου τις πληρώνει ...Πρέπει λοιπόν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να τα καταφέρω να συνεχίσω να πηγαίνω στα interviews και να οργανώσω το διαβασμά μου, και σας ορκίζομαι ότι αν με κάποιο τρόπο βρω την άκρη μου ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΑΑΑΑΣΣΩΩΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.Γιατί από ένα σημείο και μετά βλέποντας ο άλλος πόσο καλή και τυπική θέλεις να είσαι στην δουλεια σου όχι μόνο δεν το εκτιμάει αλλά σε χώνει χειρότερα χωρίς να σε αμοιβει ανάλογα και πολλές φορές να καθυστερεί και να σε πληρώσει.Όποιος πάει όμως για τα πολλά χάνει και τα λιγα και πολλές φορές η προσγείωση είναι ανώμαλη και η χαρά της εκδίκησης πολύ άγρια .
1
 
 
 
 
σχόλια
Γεια. :)Δεν σε πήραν τα χρόνια στα 36. Οι επιχειρήσεις όλο βρίσκουν μια δικαιολογία για το κάθε τι. Το μυστικό είναι να εξελίσσεσαι όσο μπορείς στις σπουδές σου με σεμινάρια κλπ.Ναι τα 350 € δεν είναι πολλά. Αλλά καλύτερα από τα 0 €. Και πολύ καλύτερο από τα μένεις άπραγη.Έχε το νου σου για τις εξετάσεις της ΕΣΔΔ που γίνοται κάθε χρόνο (πέρα από τους άλλους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ φυσικά).Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις. :)
Scroll to top icon