ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.5.2016 | 11:18

Δε παιζεσαι

Ένα χρόνια πολλά δΕ μου είπες 2 χρόνια μαζί ήμασταν με βλέπεις κάτω και δε με χαιρετας ότι και να έγινε με τη στάση σου δείχνεις μόνο πόσο πληγωμένο εγωισμό έχεις δε θα πω για πληγωμένη καρδιά γιατί δε ξέρω αν έχεις πλέον..τι νόμιζες?? Είναι κατόρθωμα να βγαίνεις με τον έναν και με τον άλλον κάθε μήνα? Με άτομα που σου ρίχνουν 10 χρόνια? Είσαι παθετικ και σ αυτό το σημείο χαίρομαι που ξεμπέρδεψα με μια κοπέλα σαν και σένα...ότι και αν έγινε μεταξύ μας τουλάχιστον εγώ από σένα ερωτεύτηκα πρώτα τις συζητήσεις μας και μετά την εμφάνιση και πάντα θα σε σέβομαι και θα σε εκτιμαω και πάντα θα σε χαιρετάω δεν είμαι κομπλεξικός.......τώρα σκορπά το παρελθόν σε πηδηματα μιας χρήσης μόνο γ αυτά είσαι!
3
 
 
 
 
σχόλια
Ρε μεγάλε..Πάντα θα την σέβεσαι και θα την εκτιμάς και μια γραμμή από κάτω της λες οτι είναι μόνο για πηδήματα μιας χρήσης??? Τι σόι εκτίμηση είναι αυτή δηλαδή.. Εγώ μαζί σου είμαι, αλλά πρέπει να αποφασίσεις ή θα τη σέβεσαι και θα την εκτιμάς ή να πάει στο Διάολο.. Αποφάσισε όμως γιατί και τα 2 μαζί δεν γίνετε ρε μάγκα!
μαν ειναι κριμα αν ειναι πολυ ωραια να αναλωνεται σε πηδημητα μιας χρησης γτ κυκλοφορουν πολυ τραγικοι εξω αλλα... εισαι σιγουρος οτι δν χρησιμοποιουσες λεξεις οπως το παθετικ μπροστα της γτ αν ισχυει κατι τετοιο θα ειχε εναν πολυ καλο λογο να ξεμπερδεψει μαζι σου! φιλικα παντα καλη συνεχεια!
Scroll to top icon